Witam, czy lapek będzie się grzać przy tera online? i5-3230m, gtx 660m, 8gb ram, win 8.1 64bit
Tera na lapku
No ba. Mam 2x słabszego sprzęta i działa cacy.
zasadniczo będzie ci się grzać jak jak tylko go włączysz a jeśli chodzi o temperatury z włączoną terą to skąd mamy wiedzieć jakie masz chłodzenie, jaką masz temperaturę w pokoju, czy laptop jest czysty w środku, jaką masz pastę termo-przewodzącą itd. po prostu zainstaluj i sam sprawdź choć tera nie ma jakoś specjalnie wygórowanych wymagań więc będzie podobnie jakbyś grał w obojętnie jaką grę 3d z włączoną kartą sieciową
Będzie działał bezproblemowo. Wygadywanie o jakiejś temperaturze w pokoju i czystości laptopa to już przesada. Przy sprzęcie w który jest wyposażony ten laptop chłodzenie z pewnością jest również wysokiej klasy, chyba że jest to jakieś niestandardowe wyposażenie.
No ba. Mam 2x słabszego sprzęta i działa cacy.
Na jakich ustawieniach grasz jeśli można wiedzieć? Ja na Lenovo Y580 będę grać. Właśnie mam 32% pobranej TERY, resztę dokończę jutro.
Na jakich ustawieniach grasz jeśli można wiedzieć? Ja na Lenovo Y580 będę grać. Właśnie mam 32% pobranej TERY, resztę dokończę jutro.
Ustawienia domyślne, nie zmieniałem ale i tak działa płynnie i wygląda ładnie
A jak z temperaturami?
Wszystko jak w najlepszym porządku
Z takim sprzetem nie powinienes stawiac takiego tematu.
Jesli masz podkladke chlodzaca to nie masz sie o co martwic.
Ty znasz lepiej sowjego lapka i jakie ma mozliwosci.
Gra będzie działać płynnie bez problemu, natomiast mit odnośnie zależności chłodzenia od osprzętowienia w laptopie można między bajki w tym przypadku wsadzić. Lenovo lubi być gorący i tego raczej nie da się zmienić, natomiast zawsze warto zadbać o czyste wnętrze i świeżą pastę.
Witam, czy lapek będzie się grzać przy tera online? i5-3230m, gtx 660m, 8gb ram, win 8.1 64bit