Zaczynam grać w TERA na serwerze NA. Czy jest ktoś chętny zacząć wspólnie ze mną przygodę w TERE?
TS:tsx28.net-speak.pl:6300
Zaczynam grać w TERA na serwerze NA. Czy jest ktoś chętny zacząć wspólnie ze mną przygodę w TERE?
Aktualnie najlepszym wyborem jest Tera RU.
Cyrylica mnie odpycha chyba, że jest jakaś metoda zmiany języka.
RU i NA żadna różnica prawie (oprócz patcha, ktory jest tam). NA jest Truly Free więc chyba nie ma problemu ... ? Ja też właśnie sobie pobrałem Tera NA i szukam osób do wspólnej gry, bo jakoś tak samemu się mi nie chce grać Zresztą, nie chce mi się ściagać od nowa klienta.
RU i NA żadna różnica prawie (oprócz patcha, ktory jest tam). NA jest Truly Free więc chyba nie ma problemu ... ? Ja też właśnie sobie pobrałem Tera NA i szukam osób do wspólnej gry, bo jakoś tak samemu się mi nie chce grać Zresztą, nie chce mi się ściagać od nowa klienta.
niższe pingi
nowe serwery z duża populacja
tańszy o wiele IS
ui fix(zwiększa to płynnośc gry)
normalne godziny gry(czas serwera +2h, a nie jak w przypadku ameryki + milion i kiedy my gramy to oni śpią)
Cyrylica mnie odpycha chyba, że jest jakaś metoda zmiany języka.
będzie angielski razem z cap 65(za jakieś 4 tyg lub mniej)
Możliwe, że masz rację z wersją RU, ale już pobrałem wersję NA, więc jak ktoś jest chętny to zapraszam dzisiaj o 21:00 na TS nick: Snap
Pobieram właśnie Tere NA, byłem na ts ale Cię nie widziałem, jakbyś grał z jakąś ekipą to info na pw wyślij
Nie chce mi się pobierać znowu ~30 GB. Poczekam miesiąc na wprowadzenie języka angielskiego . Zresztą, mam problemy z instalacją rosyjskiego klienta.
Nie chce mi się pobierać znowu ~30 GB. Poczekam miesiąc na wprowadzenie języka angielskiego . Zresztą, mam problemy z instalacją rosyjskiego klienta.
w US Terze wystarczy, że Ci się pobierze +/- 10% i możesz grać, tylko musisz wybrać download streaming i gra Ci się zapiszę w chmurze.