Cześć, mam pytanie na temat Tery NA, a dokładniej jak sytuacja z pingiem? Da się grać? Nie jest aż tak odczuwalny? Pytam, ponieważ jest ciągły hejt na Terę EU i chciałbym sam przetestować jak jest u innego wydawcy.
Z góry dziękuje za odpowiedź
Tera NA
Szczerze? Pobrałem właśnie tę wersję i stwierdzam, że chodzi o wiele bardziej stabilnie niż wersja EU .
Pingu w ogóle nie odczuwam, więc bardzo wysoki być nie może. Jeżeli chodzi o polaków to można ich spotkać w end game i jest kilka polskich gildii
okej, dziękuje bardzo ale te 35gb mnie tak czy siak przeraża :x
Ja również pobrałem wersję NA, i faktycznie. Znacznie stabilniejsza wersja i lepiej zoptymalizowana niż wersja EU. Jeśli chodzi o ping to również nie zauważyłem jakiejś znacznej różnicy ale na wszelki wypadek gram razem z WTFast
I teraz mam pytanko do was, na jakim serwerze znajdę najwięcej Europejczyków? Aby z było z kim insty robić itd
Gdyby gracze byli bardziej inteligentni to by doprowadzili do upadku serverów europejskich od Gamefaila. Wystarczyłoby max 3 miesiące i by się administracja zorientowała że coś jest nie tak. Tak samo padł polski server Lineage2.
@Pawlikgk: Zastanawia mnie czy płacisz miesięczną sub w WTFast, czy tylko na free i ile daje. Ja sprawdzałem i gra przy pingu 130 na pve jest znośna.
Co do samego servera na NA to jedynie nazwa Mount Tyrannas i Lake of Tears obila mi się o uszy.
Nie kupowałem WTFasta, jadę na darmowej wersji.
CO do serwera to w sumie też mi się te 2 najczęściej o uszy obijały.
Obijały obijały bo mam w sugnaturce:) Dawajcie na Mount Tyrannas:)
Cześć, mam pytanie na temat Tery NA, a dokładniej jak sytuacja z pingiem? Da się grać? Nie jest aż tak odczuwalny? Pytam, ponieważ jest ciągły hejt na Terę EU i chciałbym sam przetestować jak jest u innego wydawcy.
Z góry dziękuje za odpowiedź