Szukam dobrze prosperującej gildii na serverze NA
Tera na
Również podpinam się pod to, na jakim serverze na NA lepiej zacząć grę, żeby ludzi było jak najwięcej? MT czy CH?
Nie wiem jak z innymi serwerami, ale na CH są 2 gildie które mogą was zainteresować: Heretycy - stricte dla polaków, oraz Nightforge - international, jednak większość osób jest z Polski
Ja wlasnie dzis z kumplem wbilem na CH, tez bysmy z checia dolaczyli w szeregi polskiej gildii
miałem zmieniać na MT, ale zostane na CH i możemy się jakoś zgadać
Podajcie nicki z CH
Aktualnie expię ninję, więc możecie pisać do Sadysty lub łapać mnie na main charze: Pseudokodowanie.
ja jeszcze sobie testuje różne klasy, sprawdzam armorki, bronie itd., bo nie powiem - lubię jak moja postać dobrze wygląda więc jak mi się wszystko ustabilizuje, czyli dzien - dwa, wrzuce tu nicki i mozna razem coś popykać, bo gra bardzo mi się spodobała, a grałem już chyba w MILION mmo
chętni?
ja jeszcze sobie testuje różne klasy, sprawdzam armorki, bronie itd., bo nie powiem - lubię jak moja postać dobrze wygląda więc jak mi się wszystko ustabilizuje, czyli dzien - dwa, wrzuce tu nicki i mozna razem coś popykać, bo gra bardzo mi się spodobała, a grałem już chyba w MILION mmo chętni?
Zawsze można kupić kostiumy (za walutę z gry, lub EMP za dolce) albo za fashion coupony - dropią w grze. Możesz sobie wygooglować i poszukać, ale zapewniam Cię że z biegiem czasu Twoja postać może być naprawdę ładnie ubrana (;
Wlasnie zalozylem sobie postac na serwerze CH.Gra sie calkiem przyjemnie.Moje pytanie brzm czy bez,wykladania kasy mozna spokojnie grac na end game I w pvp?
Wlasnie zalozylem sobie postac na serwerze CH.Gra sie calkiem przyjemnie.Moje pytanie brzm czy bez,wykladania kasy mozna spokojnie grac na end game I w pvp?
Oczywiście, że się da. W Terze nie ma P2W. Jeżeli chcesz mieć jakieś itemy które kupuje się za EMP, można je odkupić od innych graczy za walutę z gry. I tak głównie w tym sklepie są kostiumy, a część rzeczy z item shopu można zdobyć in-game.
No to gramy:)Narazie 25 lvl.Spokojna gra.Troche trzeba czekac w kolejkach do dungow,ale w koncu sie idzie zalapac:)
No to gramy:)Narazie 25 lvl.Spokojna gra.Troche trzeba czekac w kolejkach do dungow,ale w koncu sie idzie zalapac:)
Często to, ile siedzisz w kolejce na dungeon, zależy od godziny i dnia - popołudniu i w weekend jest większa aktywność.
Szukam dobrze prosperującej gildii na serverze NA