Tera na

Szukam dobrze prosperującej gildii na serverze NA ;)

Również podpinam się pod to, na jakim serverze na NA lepiej zacząć grę, żeby ludzi było jak najwięcej? MT czy CH?

Nie wiem jak z innymi serwerami, ale na CH są 2 gildie które mogą was zainteresować: Heretycy - stricte dla polaków, oraz Nightforge - international, jednak większość osób jest z Polski

Ja wlasnie dzis z kumplem wbilem na CH, tez bysmy z checia dolaczyli w szeregi polskiej gildii :)

miałem zmieniać na MT, ale zostane na CH i możemy się jakoś zgadać

Podajcie nicki z CH :)

Aktualnie expię ninję, więc możecie pisać do Sadysty lub łapać mnie na main charze: Pseudokodowanie.

ja jeszcze sobie testuje różne klasy, sprawdzam armorki, bronie itd., bo nie powiem - lubię jak moja postać dobrze wygląda :P więc jak mi się wszystko ustabilizuje, czyli dzien - dwa, wrzuce tu nicki i mozna razem coś popykać, bo gra bardzo mi się spodobała, a grałem już chyba w MILION mmo :P chętni?

ja jeszcze sobie testuje różne klasy, sprawdzam armorki, bronie itd., bo nie powiem - lubię jak moja postać dobrze wygląda  więc jak mi się wszystko ustabilizuje, czyli dzien - dwa, wrzuce tu nicki i mozna razem coś popykać, bo gra bardzo mi się spodobała, a grałem już chyba w MILION mmo  chętni?

Zawsze można kupić kostiumy (za walutę z gry, lub EMP za dolce) albo za fashion coupony - dropią w grze. Możesz sobie wygooglować i poszukać, ale zapewniam Cię że z biegiem czasu Twoja postać może być naprawdę ładnie ubrana (;

Wlasnie zalozylem sobie postac na serwerze CH.Gra sie calkiem przyjemnie.Moje pytanie brzm czy bez,wykladania kasy mozna spokojnie grac na end game I w pvp?

Wlasnie zalozylem sobie postac na serwerze CH.Gra sie calkiem przyjemnie.Moje pytanie brzm czy bez,wykladania kasy mozna spokojnie grac na end game I w pvp?

Oczywiście, że się da. W Terze nie ma P2W. Jeżeli chcesz mieć jakieś itemy które kupuje się za EMP, można je odkupić od innych graczy za walutę z gry. I tak głównie w tym sklepie są kostiumy, a część rzeczy z item shopu można zdobyć in-game.

No to gramy:)Narazie 25 lvl.Spokojna gra.Troche trzeba czekac w kolejkach do dungow,ale w koncu sie idzie zalapac:)

No to gramy:)Narazie 25 lvl.Spokojna gra.Troche trzeba czekac w kolejkach do dungow,ale w koncu sie idzie zalapac:)

Często to, ile siedzisz w kolejce na dungeon, zależy od godziny i dnia - popołudniu i w weekend jest większa aktywność.

Szukam dobrze prosperującej gildii na serverze NA ;)