Witam!
Czy wiadomo już może kiedy wejdzie nowa klasa na serwer Europejski? (szukałem, ale nic na ten temat nie znalazłem)
Może macie jakieś spekulacje, jeśli nic nie jest potwierdzone?
Pozdrawiam.
Witam!
Czy wiadomo już może kiedy wejdzie nowa klasa na serwer Europejski? (szukałem, ale nic na ten temat nie znalazłem)
Pozdrawiam.
Mówi się o Lecie.
Przynajmniej jeżeli chodzi o wersję US, czyli w EU będzie minimalnie później.
Oj to "minimalnie" raczej trochę potrwa
Swoją drogą, ładnie OP ta postać jest Bardziej mobilna niż warrior, więcej stunów, immunów itp. Już widzę, ile będzie tych postaci biegać na pvp. Coś czuję, że moja kadencja się skończy od tamtego momentu,
Czy jest już dostępna na Eu? pytam bo widziałem na ich stronce jakieś wzmianki o tym.
Czy jest już dostępna na Eu? pytam bo widziałem na ich stronce jakieś wzmianki o tym.
Niestety jeszcze nie.
Z tego co wiem, powinniśmy dostać ją gdzieś w czerwcu.
Tylko pamiętajcie, że jeżeli będziecie chcieli nią zagrać to musicie mieć jakąkolwiek postać przynajmniej na tym głupim 40 lvl
Wbicie 40 lvl nie jest takie trudne, wystarczą 3 tygodnie ;p Klasa powinna być min w czerwcu.
A być może już w następną środę.
Wbicie 40 lvl nie jest takie trudne, wystarczą 3 tygodnie ;p Klasa powinna być min w czerwcu.
40 lvl to 3 dni gry.
Kupisz Boosta do expa to w te 3 dni masz 60 lvl. Najlepiej zrobić Lancera albo Zerka i wbić do tego 40. Ja tam mam dwie 60 więc pogram xD Ale skoro to wersja EU to spodziewajcie się że serwer padnie i pogracie sobie tyle co nic.
27 maja, za 4 dni. Dodatkowo darmowy slot dla obecnych graczy. 40 lvl do wtorku da radę wbić. Szczególnie, że teraz weekend.
Może ktoś polecić klasę do szybkiego expa żeby możliwe było wbicie 40 w te 3 dni?
Może ktoś polecić klasę do szybkiego expa żeby możliwe było wbicie 40 w te 3 dni?
~4 dni temu zrobiłem zerka, aktualnie mam 39 lvl (po dwóch przejściach CR, czekam już z 41 na reaperkę). Biorąc pod uwagę, że nie jestem jakimś szczególnym power gamerem, to myślę, że jak byś się przyłożył to spokojnie w 3 dni wbijesz berserkerem 40 lvl.
BTW orientuje się ktoś dlaczego razem z tym patchem mają usunąć remodeling z gry? Będzie jakaś alternatywa?
Wyczytałem na forum, że przyczyną jest usunięcie systemu z wersji koreańskiej. Prawdopodobnie będzie nowy system, ale GF nie podał jeszcze szczegółów.
Każdym DPS-em idzie łatwo. Weź coś czym będzie Ci się komfortowo grało Zerk jest bardzo przyjemny.
Mam pytanie
Orientujecie się czy ten darmowy slot na postać będzie dostępny dla każdego gracza czyli też tego darmowego?
One Free Character Slot for everyone Together with this update, we will give one free additional character slot to every TERA player!
Dla każdego.
Ale ten nowy update zniszczył mining. Teraz będzie taka inflacja na wytworzone przez graczy itemy, że...
Witam!
Pozdrawiam.