Tera online czy Lineage2PL?

To zalezy jaki masz sprzęt , jeśli dobry to graj w TERE bo to miało byc L3 hehe ,podobieństw jest duzo a jak wprowadzą siege itd to heh jak stare L2 .Jak masz slabego kompa to graj w l2 , mimo upływu lat gra -ile to juz 8,10 ? w tą grę dalej można grać ,chociaż god itd zmienił ją strasznie .Co do CP itd to mowa o hardcorach co to siedzą z kartką i kalkulatorem i liczą % z mobów do lvl-a -gdzie w tym zabawa ??. W L2 zawsze podobało mi sie community i interakcje z graczami - tam trzeba było wspólnie grać żeby coś mieć.

Żal mi ludzi porównujących L2 do Tery, na prawdę.

Zgodzę się z Panem powyżej. L2 powstało jakiś czas temu i wprowadziła standardy MMORPG, które do tej pory moim zdaniem nikt nie przebił. Teraz opiera się właśnie na tym aspektach, ale jest bardzo uproszczona i "zflaczała" jedyny plus to jak każdy wspomina niezła dla oka grafika, a nie oszukujmy się grafika to nie wszystko. Ale to nic zaskakującego, mamy XXI wiek, lenistwo szerzy swoją potęgę. Więc L2 na 100% o ile masz trochę oleju w głowie, ponieważ skoro dają nam Polski serwer do tej jakże legendarnej gry to coś musi być na rzeczy.

Cześć wam chcę sie spytać jak w temacie co bardziej polecacie z wymienionych gier? W lineage nigdy nie grałem a teraz wychodzi polska wersja.. dlatego mam taki maly dylemat pomiedzy tymi grami, jakie są minusy obu gier?