Tera Online- ekipa

Witam

Na jaki serwer wbijają forumowicze mmorpg.org ? byłbym wdzięczny za wpis kto na jakim serwerze gra aktualnie, czy będzie zaczynał od nowa na innym serwerze ;)

Jak to na jaki? Założę się, że większość osób pójdzie na server Killian z racji tego, że to jedyny server PvP w EU, a granie w gry tego typu na serverach PvE nie ma większego sensu.

Oczywiście, że Killian :D

Ja tak jak koledzy.

Skoro to jedyny serw pvp w eu to oczywiście że tam ;)

Gdyby ktoś chciał wspólnie popykać to pw albo nick w grze Nice

P.S. właśnie mam 80% tej instalacji po ściągnięciu Ciekawe czy się dużo zmieniło po cbt.

Ja też gram :D

Ja mam nadzieje,ze bedzie nowy serv ale to zalezy od populacji ludzi

szczerze to nie wiem jaką to robi różnice przy masowym wbijaniu ludzi na serwer, boisz sie kilku 60tek? :P ja tam wbije w miesiac kozak eq i bede mial w d*pie czy oni tu grali ostatnie 8 miesiecy czy nie

Ja moge powiedziec tyle, gra mnie wciagnela odrazu, bardziej niz GW2 gdzie musialem sie na sile do niej przekonywac, a i tak niewiele to dalo :)

Gra fajna, serwer oczywiscie PVP, od jutra gram pelna para ....niezly przerywnik do czasu wypuszczenia FinalFantasy

Oczywiście, że PvP (już gram ^^ nick: Winry, zapraszajcie do znajomych :D). Będzie ktoś robil gildie jak przejdzie na F2P? Bo ja się pisze ;P

Formujemy małą gildię, zależy nam na kooperacji i dobrej wspólnej zabawie. Nie jesteśmy casualami, nie jesteśmy hardcore'ami, jesteśmy grupą ludzi dla których wspólna gra jest przyjemnością, a nie jakimś przykrym obowiązkiem. Dysponujemy serwerem TS. Jedyne czego oczekujemy to dojrzałość, nie chcemy dram. Jeśli ktoś jest zainteresowany stworzeniem społeczności wspierających się graczy z doświadczeniem, to zapraszam na nasz jedyny serwer PvP (PM tutaj lub /w Witu/Vito in game).

orientuje się kto czy przy przejściu na f2P będą jakieś nowe serwery tworzone ??

Może mnie ktoś doinformować? Można już grać?

Może mnie ktoś doinformować? Można już grać?

Można grać na nieograniczonym trialu. Nie ma limitu czasowego ani lvl'owego :D

o, to mnie zaskoczyliście, dzięki za info, zaraz zassysam :)

orientuje się kto czy przy przejściu na f2P będą jakieś nowe serwery tworzone ??

Z tego co mi wiadomo, to nie, przynajmniej na początku.

Witam

Na jaki serwer wbijają forumowicze mmorpg.org ? byłbym wdzięczny za wpis kto na jakim serwerze gra aktualnie, czy będzie zaczynał od nowa na innym serwerze ;)