Tera online. Gra od poczatku

Witam chcialbym zaczac grę od zera w terę.

Wymagany tylko ts bądź Skype.

Proszę napisać czy było by lepiej na Us lub eu.

W tere grałem bardzo mało.

Byłbym bardziej za wersją Eu, ale do tego się dostosuje.

Jak ktoś byłby chętny, to proszę pisać jakiś kontakt. Żeby zacząć grę gdzieś w okolicach czwartku.

Dzisiaj startuje Devilian dla biedaków czyli dla mnie wiec nie zabardzo w tere, ale jak mi Devilian nie podejdzie to z checią dołacze do Tery ale tylko NA, EU odpada.

ja z chęcią zagram z Tobą w tere na EU :) ogarnę tylko dzisiaj tego deviliana

Z chęcią zagram w tere ale na US ponieważ EU zwykle dostaje o wiele późniejsze patche. Doświadczenie mam z EU wbilem 65 bersekerem i planuje zagrać lancerem lub brawlerem jako tank. Jeśli nadal jesteś zainteresowany grą i odpowiadałoby Ci pobranie wersji US to jestem skłonny zagrać od zera. Serwer jak dla mnie obojętny pvp pve nie robią mi różnicy. Wymagam i nie tylko ja środka komunikacji TS (skype też będzie ale jeśli znajdzie się więcej graczy to ts "only"). Ze mną możesz skomunikować się przez PW albo ewentualnie napisać do mnie na steama ewentualnie znajdź mnie na steamie mój nick Reydive (na avatarze widnieje japońskie kanji, krzaczek czy jak kto tam zwie).

Chetnie napisz na steam : krzyzak07

Wysłałem zapro na steamie jak odbierzesz to sobie chwile pogadamy co i jak. Jeśli ktoś jeszcze chętny to pisać pw, steam. fajnie gdyby znalazło się chociaż minimum 5 osób chętnych do gry na NA.

Witam chcialbym zaczac grę od zera w terę.

Wymagany tylko ts bądź Skype.

Proszę napisać czy było by lepiej na Us lub eu.

W tere grałem bardzo mało.

Byłbym bardziej za wersją Eu, ale do tego się dostosuje.

Jak ktoś byłby chętny, to proszę pisać jakiś kontakt. Żeby zacząć grę gdzieś w okolicach czwartku.