Tera Online Japanes

gallery_24_5_35225.jpg

Witam jak w temacie szukam osób chętnych do gry w ową grę u japońskiego wydawcy.

Jestem skory do wytłumaczenia wszystkiego co trzeba uczynić aby można było zagrać.

Jednakże szukam ludzi z wiekiem 17+ jak i z mikrofonem którzy nie zmarnują mojego poświęconego czasu na tłumaczenie tym iż odechciało im się ściągać czy też grać z powodu pingu. Dla tego też jeśli ktoś wie że nie ma możliwości gry przez lagi na terenie Japonii proszę aby ta osoba nie marnowała mojego jak i swojego czasu.

Osoby chętne proszę pisać w tym temacie gdy uzbiera się liczba minimum 5 osób podam dane teamspeaka3 gdzie wszystko wytłumaczę ;)

Ps: Trzeba również się liczyć z opłatą abonamentu ;)

Na start każdy otrzymuje 40 godzin darmowej gry ;)

Tak aby przetestować grę.

Witam jak w temacie szukam osób chętnych do gry w ową grę u japońskiego wydawcy.Jestem skory do wytłumaczenia wszystkiego co trzeba uczynić aby można było zagrać.Jednakże szukam ludzi z wiekiem 17+ jak i z mikrofonem którzy nie zmarnują mojego poświęconego czasu na tłumaczenie tym iż odechciało im się ściągać czy też grać z powodu pingu. Dla tego też jeśli ktoś wie że nie ma możliwości gry przez lagi na terenie Japonii proszę aby ta osoba nie marnowała mojego jak i swojego czasu.Osoby chętne proszę pisać w tym temacie gdy uzbiera się liczba minimum 5 osób podam dane teamspeaka3 gdzie wszystko wytłumaczę Ps: Trzeba również się liczyć z opłatą abonamentu

Zapomnij że ktoś z tego forum na to pójdzie. Abonament wersji japońskiej jest najwyższy a granie na krzakach to męczarnia

Ja nikomu nie każę aby zagrał bo w innym wypadku czeka go nieszczęście, lecz daje propozycje dla osób które chcą poczuć klimat gry i zagrać na tej samej zasadzie co inni gracze płacąc abonament który podliczając na wydane pieniądze u przyszłego wydawcy z naszych okolic w itemshioie i tak przedstawia mniejszą wartość. Co do opinii iż są to bagatelne sumy to bzdura ;)

29euro za miesiąc gry to jest dobra cena. No ale jak już wiemy wielu woli tylko pasożytować ;)

nie zagarsz na japonskim:) musisz miec nr dowodu japonczyka i numer teelfony chyba :) + 100zl abonament miesiecznie:) a w EU CBT rusza za jakeis 2 tyg;]:)

hmm dziwnie że nie zagram jeśli już gram ;)

No cóż eu jak mówisz za 2 tygodnie podlicz wszystkie cb następnie ob/vipe to czas jakiś 4+ miesięcy ;) a i wydawca nie jest ciekawy w porównaniu z japońskich hangame :)

z tego co pamiętam wesja JP miała blokadę na IP z poza regionu. Czyżby ją usunęli?

Tak, gracze z poza regionu też mogą grać na JP. Tak btw. to są paczki zangielszczające grę, wszystkie podstawowe okienka są przetłumaczone. Nie rozumiesz jedynie questów :) Bladek, chyba mylisz odrobinę kraje azjatyckie.. w wersji koreańskiej potrzeba KSSN Koreańczyka oraz aktywacja konta poprzez sms. Założyć konto w Japonii jest w miarę prosto. Największym problemem może być kod weryfikacyjny, który trzeba wklepać w ich języku, co może być męczące. Co do abonamentu, na wersji koreńskiej jest on tańszy, bo około 70zł na miesiąc i to tam polecam się przerzucić.

Tak, gracze z poza regionu też mogą grać na JP. Tak btw. to są paczki zangielszczające grę, wszystkie podstawowe okienka są przetłumaczone. Nie rozumiesz jedynie questów Bladek, chyba mylisz odrobinę kraje azjatyckie.. w wersji koreańskiej potrzeba KSSN Koreańczyka oraz aktywacja konta poprzez sms. Założyć konto w Japonii jest w miarę prosto. Największym problemem może być kod weryfikacyjny, który trzeba wklepać w ich języku, co może być męczące. Co do abonamentu, na wersji koreńskiej jest on tańszy, bo około 70zł na miesiąc i to tam polecam się przerzucić.

.....i grac na lagolnadzie?...

Tak, gracze z poza regionu też mogą grać na JP. Tak btw. to są paczki zangielszczające grę, wszystkie podstawowe okienka są przetłumaczone. Nie rozumiesz jedynie questów Bladek, chyba mylisz odrobinę kraje azjatyckie.. w wersji koreańskiej potrzeba KSSN Koreańczyka oraz aktywacja konta poprzez sms. Założyć konto w Japonii jest w miarę prosto. Największym problemem może być kod weryfikacyjny, który trzeba wklepać w ich języku, co może być męczące. Co do abonamentu, na wersji koreńskiej jest on tańszy, bo około 70zł na miesiąc i to tam polecam się przerzucić.

na koreancu nie pograsz juz bo musisz do nich dzwonic....i na hangame tez juz nie zalozysz konta....wiesz nie wiem co to za przyjemnosc grac teraz ciagle i znajac calal gre od konca do poczatku isc na EU:) ee czemu post sie zdublowal?

mod_ico.png
Ostatni raz odpuszczam za taki numer. Posty łącze. - crracked
na koreancu nie pograsz juz bo musisz do nich dzwonic....i na hangame tez juz nie zalozysz konta....wiesz nie wiem co to za przyjemnosc grac teraz ciagle i znajac calal gre od konca do poczatku isc na EU:)

Nie wiem skąd wywnioskowałeś iż na hangame nie można założyć konta jeśli ja dziś to uczyniłem i normalnie gram ;)

Nie to, że "już", bo tak jest od jakichś.. 2 lat? Mam tam konto, zweryfikowane etc. Jakim lagolnadzie? Grałem sporo i nie doznałem ani jednego laga, przy necie 8mb/s wtedy. Nie wyciągaj pochopnych wniosków dopóki nie usłyszysz opinii od osoby, która tam grała :) Sprawdziłem abonament, jednak podrożał.

gallery_24_5_35225.jpg

Witam jak w temacie szukam osób chętnych do gry w ową grę u japońskiego wydawcy.

Jestem skory do wytłumaczenia wszystkiego co trzeba uczynić aby można było zagrać.

Jednakże szukam ludzi z wiekiem 17+ jak i z mikrofonem którzy nie zmarnują mojego poświęconego czasu na tłumaczenie tym iż odechciało im się ściągać czy też grać z powodu pingu. Dla tego też jeśli ktoś wie że nie ma możliwości gry przez lagi na terenie Japonii proszę aby ta osoba nie marnowała mojego jak i swojego czasu.

Osoby chętne proszę pisać w tym temacie gdy uzbiera się liczba minimum 5 osób podam dane teamspeaka3 gdzie wszystko wytłumaczę ;)

Ps: Trzeba również się liczyć z opłatą abonamentu ;)

Na start każdy otrzymuje 40 godzin darmowej gry ;)

Tak aby przetestować grę.