TERA Online kilka pytań

Witam mam zamiar kupić tere tylko potrzebuje odpowiedzi na kilka pytań.

1.Czy będzie coś takiego jak np 3 dniowy trial ?.(bo nie wiem czy warto,nie grałem w bete)

2.Czy jak kupie pudełko z grą to dostaje się jakiś gratis np 30 dni gry czy trzeba osobno zapłacić abonament?

3.Czy tera będzie dostępna w sklepach takich jak Media Markt lub Empik?

Witam mam zamiar kupić tere tylko potrzebuje odpowiedzi na kilka pytań.1.Czy będzie coś takiego jak np 3 dniowy trial ?.(bo nie wiem czy warto,nie grałem w bete)2.Czy jak kupie pudełko z grą to dostaje się jakiś gratis np 30 dni gry czy trzeba osobno zapłacić abonament?3.Czy tera będzie dostępna w sklepach takich jak Media Markt lub Empik?

1. Jest opcja zaproszenia znajomego gdy kupileś gre, popytaj się może ktoś Cie zaprosi. Była też możliwość grania przez pare dni za darmo. Wracając do Twojego pytania to nie wiadomo czy będzie taki trial

2. Tak, 30 dni gry + mount.

3. Co do Media Markt to nie wiem ale w empiku już jest i można zamówić nawet z dostawą do domu. Ja osobiście polecam gram.pl

3. http://www.mediamarkt.pl/

Dajesz sobie "mój market" (na prawo jest), wybierasz, później dajesz na górnym pasku Produkty, pojawi się na górze szukaj, wybierasz kategorię Software i konsole, wpisujesz Tera online. Masz.

Jeśli jednak nie ma, to pewnie kiedyś będzie dostępna.

Dzięki dzięki :D

Lecz cały czas nie wiem czy warto kupić :D

Z filmików wygląda naprawdę nieźle i myślę ze to mogę być mmorpg które wciągnie mnie na trochę dłużej niż tydzień bo większość mmorpg to masakra :x

Dotychczas tylko Metin 2 i Vindictus mnie wciągnęły :D

To jeszcze 2 pytanka :D

1.Czy to mmorpg może być właśnie tym mmo :D? tzw czy będzie można pograć trochę dłużej :D

2.Nigdy nie grałem w gry P2P więc pytanie do was jak wygląda takie płacenie abonamentu ?;d tzw gdzie wejść gdzie zapłacić itp :D

3.Ile dokładnie bedzie wynosić miesięczny abonament :X?

Dzięki dzięki Lecz cały czas nie wiem czy warto kupić Z filmików wygląda naprawdę nieźle i myślę ze to mogę być mmorpg które wciągnie mnie na trochę dłużej niż tydzień bo większość mmorpg to masakra :x Dotychczas tylko Metin 2 i Vindictus mnie wciągnęły To jeszcze 2 pytanka 1.Czy to mmorpg może być właśnie tym mmo ? tzw czy będzie można pograć trochę dłużej 2.Nigdy nie grałem w gry P2P więc pytanie do was jak wygląda takie płacenie abonamentu ?;d tzw gdzie wejść gdzie zapłacić itp 3.Ile dokładnie bedzie wynosić miesięczny abonament :X?

1. Zdecydowanie tak

2. Najwygodniej jest chyba kupować karty prepaid lub ustawić subskrypcje (pobiera Ci z konta co miesiąc kase)

3. Obecnie jest to 37zł za miesiąć na keye.pl

ja zawsze byłem przeciwny terze ale zanim kupie gw 2 troche poczekam i mam pytanie czy jest możliwość opłacenia abonamentu paysafe card albo coś takiego ?

1. jaki jest max lvl?

2. na czym opiera sie exp? questy insty?

3. jakie sa opcje pvp?

4. Nie jest za slodko?

1. jaki jest max lvl?2. na czym opiera sie exp? questy insty?3. jakie sa opcje pvp?4. Nie jest za slodko?

1. Chyba 58

2. Questy i insty razem, najlepiej przeplatać gdy masz questy na insty już. Można też expić na elitkach a party ale to nudne jest :P

3. BG i Areny chyba. Nie wiem, nie miałem okazji się bawić na pvp podczas OB. Jest też system PK na mapach o ile grasz na pvp servie.

4. Nie, w sumie to moja opinia ale jako fan anime itp nie czuje przesadnej słodyczy.

Witam mam zamiar kupić tere tylko potrzebuje odpowiedzi na kilka pytań.

1.Czy będzie coś takiego jak np 3 dniowy trial ?.(bo nie wiem czy warto,nie grałem w bete)

2.Czy jak kupie pudełko z grą to dostaje się jakiś gratis np 30 dni gry czy trzeba osobno zapłacić abonament?

3.Czy tera będzie dostępna w sklepach takich jak Media Markt lub Empik?