Tera Online... Nie "tera", ale kiedy?

Tak jak w temacie... Czyli kiedy będzie można zagrać w "Tera Online" i czy gra będzie płatna czy nie? Interesuje mnie wszystko, tj., daty rozpoczęcia OBT, a także jej zakończenia, ilości osób które mogą w niej uczestniczyć, ile trzeba za nią zapłacić i ile co miesiąc, a także podanie mi linku do downloadu, tej że gry. Dzięki za pomoc wszystkim wpisującym się w temat...

Wiem tylko tyle, że na początku lipca mają być zamknięte bety dla wygranych w konkursie Tera Online. A czy zaplanowano oficjalną datę premiery gry? Raczej nie.

Tera będzie płatna.

http://tera-europe.com/en/

Tutaj możesz poszukać różnych oficjalnych informacji o grze. Polecam zajrzeć do działu Faq na wyżej wymienionej stronie.

Ciekawa gra:) Mam nadzieję, że za niedługo wyjdzie normalna wersja a nie beta :D

Z tego co mi wiadomo to gra ma wyjść przed GW2, a właśnie ile trzeba będzie płacić?

Z tego co mi wiadomo to gra ma wyjść przed GW2, a właśnie ile trzeba będzie płacić?

Pewnie standart czyli około 40zł na miecha. W przypadku Frogstera dojdą też mikropłatności.

Powtarzam ostatnio raz (KoneserGier też powtarzał) Frogster nie może nic zmienić w grze (np. dodać IS i jakieś inne dodatkowe opłaty, dodać jakieś dungi) od "zmieniania" gry w US/EU jest EnMasse, a Frogster ma tylko załatwić GMów i support w wersji europejskiej.Więc nie ma co się martwić że Frogster zj..ie grę..

Pewnie standart czyli około 40zł na miecha. W przypadku Frogstera dojdą też mikropłatności.

A skąd masz info na temat tych mikropłatności? z jakiej planety?

Tak jak w temacie... Czyli kiedy będzie można zagrać w "Tera Online" i czy gra będzie płatna czy nie? Interesuje mnie wszystko, tj., daty rozpoczęcia OBT, a także jej zakończenia, ilości osób które mogą w niej uczestniczyć, ile trzeba za nią zapłacić i ile co miesiąc, a także podanie mi linku do downloadu, tej że gry. Dzięki za pomoc wszystkim wpisującym się w temat...