TERA online od początku

Brak mi słów w tym momencie. Ewidentnie mamy tu do czynienia z niezwykle "doświadczonym" graczem. Trzeba przyznać, że potrafisz rozbawić człowieka, mamy niezłą pompę na tsie. @SojinaruJutro w terze wychodzi nowa klasa - gunner. Może ta Ci się spodoba? Mam zamiar zacząć ze znajomymi grę zupełnie od zera na killianie, tą właśnie klasą. Dotychczas bawiliśmy się na frayi i serwerach Na, ale doszliśmy do wniosku, że fraya wymarła, a gra na NA odpada ze względu na ping. Także, gdybyś był jednak zainteresowany to śmiało pisz na pw.

Więc gdy wyjdzie odezwę się do Ciebie (jak nie zapomnę) i może tym razem gra stanie się ciekawa :>

Brak mi słów w tym momencie. Ewidentnie mamy tu do czynienia z niezwykle "doświadczonym" graczem. Trzeba przyznać, że potrafisz rozbawić człowieka, mamy niezłą pompę na tsie.

Niezwykle doświadczonym graczem który rok grał lancerem by potem przerzucić się na healera, którym gra już kilka miesięcy. Miej sobie "pompę na Tsie". Każdy wie, że łatwiej grać bez tanka w party jak bez healera.

PS. W sumie to nie mam już nic do napisania skoro potrafisz tylko szydzić.

Witajcie! Postanowiłem, że znów zagram w Tera online i szukam współgraczy, którzy albo zaczną ze mną od początku, albo pomogą mi szybko wylewelować, żebyśmy byli w miarę na równi.

Server: Killian

Ja:

Wiek - 18

Ts3 - tak

Skype - tak

Doświadczenie w mmo - nawet duże ;)

Szukam:

Graczy 16+

Z ts3 albo skype

Lubiących dobrą zabawę ;)

Pozdrawiam!