Ok, postac zrobiona i jakis tam marny lvl wbity. Jakby co nick: Hejt Klasa: Warrior
TERA Online - powrót?
Okej mam pytanie ;p Co się stanie gdy zabije innego gracza? dostaję jakąś karę? czy coś.
I Czy widział ktoś jakieś Polskie gildie na tym serwerze Lake of Tears .
Mozesz zabijac w pewnym przedziale levelowym, chyba max 5 leveli mnieszy od twojego. Ja juz 20lvl, jakby co pisac : Hejt.
Jeśli ktoś chetny jest do gry na Tera Enmase serwer: Lake Of Tears (PVP)
to zapraszamy do nowo powstałej gildi, Covenant(Przymierze) która założyliśmy wspólnie z nick z forum: monqta, nick w grze: Hejt oraz Kobietą którego nicku nie pamietam.
Zapraszamy pisać do:
-Hejt
-Thydia
- dopisze później bo nie pamiętam ;d
te open pvp od jakiego lvla się zaczyna?
Jezu co za buraki...
Są europejskie srv-y to na nich się gra a nie na amerykańskich...
Tak samo jest lol po polsku a i tak większość gra po ang.
I mogę tak do znudzenia wymieniać.
Nie kumam was...
@UP offtop Po pierwsze: Zakładam ( tak jak większość z użytkowników ), że nigdy chyba nie słyszałeś o GameForge... -.-' Mógłbym wymieniać wady, ale sądzę, że nie potrzeba, chyba że bardzo nalegasz to podzielę się opinią, jak i inni użytkownicy.
Po drugie: Co Ci do tego, że ktoś gra na NA ? Jak ktoś lubi to gra. Ja Cię nie obrażam dlatego, że grasz na gównianych serwerach od wyżej wymienionej firmy, za przeproszeniem.
Tak więc: Jeśli ktoś zbiera ekipę na jakiś tam NIE europejski serwer, to nie wiem o co się spinasz ? Mało Ci europejczyków na tamtych serwerach ? Każdy gra gdzie lubi, a Tobie nic do tego.
@topic Chętnie dołączę do gildii, jeśli tylko doczekam zanim mój kolega ściągnie grę, a chcemy zacząć równocześnie.
Witam, po zobaczeniu nowości jakie przybyły do Tery (pvp) odrazu pomyslalem o powrocie, ale co to za przyjemność w graniu solo? Szukam jakiejś paczki do gry , mam 59 lvl i gram na serwerze Ishara. Głównie interesuje mnie PvP, ale PvE w Tera jest również przyjmne i nim nie pogardze;] Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną grą, albo brakuje mu 59 Slayera do paczki to z chęcią się dołączę. Pozdrawiam;]