TERA Online - powrót?

Witam, po zobaczeniu nowości jakie przybyły do Tery (pvp) odrazu pomyslalem o powrocie, ale co to za przyjemność w graniu solo? Szukam jakiejś paczki do gry , mam 59 lvl i gram na serwerze Ishara. Głównie interesuje mnie PvP, ale PvE w Tera jest również przyjmne i nim nie pogardze;] Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną grą, albo brakuje mu 59 Slayera do paczki to z chęcią się dołączę. Pozdrawiam;]

Ja bym chętnie mógł rozpocząć gre, tylko że jestem zielony i zapewne szukasz kogoś bardziej doświadczonego ale gdyby jednak ktoś chciał zacząć od 0 to jestem zainteresowany.

Nie warto wracać na EU, jak już to NA z wtfast.

Chociaż nie wiem czy w ogóle warto wracać, co prawda ciągle robią nowy content w Korei, ale prawda jest taka że Tera ma okropny progress w ekwipunku... dla porównania Lunia w której z nowym setem na tych samych mobach byleś bogiem w Terze czas potrzebny do zrobienia EQ nie jest adekwatny do mocy jaką daje... może jedynie secik pvp...

Można by zagrać mam kontakty i ts'a z polskiej gildi "Polska" chłopaki naprawdę dużo pomagają więc można by pograć :)

Sam długo nie grałem i jestem zielony, ale od 0 zaczynac mi sie bardzo nie chce :D

Myślałem żeby zacząć grac na NA, ale na EU mam juz 59 lvl i oszczędzę sobie expienia, od pewnego momentu expienie stało się nudne.

na NA nie ma lagow zadnych.

Lagów może i nie ma ale nie chce mi sie pobierac od nowa NA wersji :P

Sam długo nie grałem i jestem zielony, ale od 0 zaczynac mi sie bardzo nie chce Myślałem żeby zacząć grac na NA, ale na EU mam juz 59 lvl i oszczędzę sobie expienia, od pewnego momentu expienie stało się nudne.

Od 30lvl'a można expić robiąc same PVP, a potem nadrabiać tylko questy fabularne ^^.

Także no lepiej zacząć od nowa póki jeszcze nie zacząłeś robić eq.

Lagów może i nie ma ale nie chce mi sie pobierac od nowa NA wersji

Ściągnij tylko launchera NA i wklej go folderu z Tera EU, to powinno znacznie skrócić czas ściągania patcha.

Dzieki wielkie za podpowiedz. Takze zaczynam na NA

Witam, ja równierz zaczne na NA ale na którym dokładnie serwerze zacząć? gdzie graja jakieś Polskie gildie;p?

A niech stracę, wrócę do TERA, na NA ( Failforge mówi sam za siebie -.-' ), mógłbym z kimś zacząć. Tak, nie posiadam mikrofonu, oszczędzam na coś wielkiego. Na 100% będę grał na serwerze PvP, innej opcji nie ma. Nie wiem jeszcze jaki nick zarezerwuję dla mojej postaci, w przyszłości edytuję posta. Jeśli gra tyle osób, ile napisało w tym temacie, to proszę o podanie serwera i nicków, jeśli zaczynacie od początku, za kilka godzin powinienem zagrać. ^^

http://tera.enmasse.com/server-status

jeśli PvP, to polecam Lake of Tears

Tak jak Guru mówi zacznę na Lake Of Tears, mogę z kimś pograć nie koniecznie musi mieć tsa, Nick zapodam jutro, dodam też że zaczęsto na razie nie będe grał bo praca sami wiecie..

Ok, guru / Guru ( nigdy nie wiem czy Twój nick pisze się z małej czy dużej litery :P ). Poleciłeś serwer akurat ten, który miałem na oku, niech więc tak się stanie. Dam tej grze drugą szansę po przeżyciach na serwerach GF i brakiem end game'u ( może coś się zmieniło przez te pół roku ).^^

......lepiej poczytajcie na tera,info....do gry nie ma sensu wracac bo poprostu jest dalej taka jak byal i nic sie nei dzieje, a razcej wymarla :) do tego totalnie znerfiona.

Dopiero teraz załączyłem download Tera od Enmasse, więc pogram dopiero po 16-17. Jak ktos tez ma zamiar pozniej zaczac to moge na niego poczekac, w kupie razniej ;]

od enmasse masz równiez instalke clouda, grasz po parusetkach MB, a reszta sciaga sie w tle

Może tak zostawiac nicki w temacie ? :) od wczoraj gram na tym Tears mam 15 berka :)

Zasysam torrentem, juz 20% wiec olac ten cloud;] Co do nicku to narazei nie pisze bo nie wiem czy zajete;)

Witam, ja wczoraj zacząłem coś dzióbać na serwerze PVP: Lake Of Tears mój nick: Thydia (Archer - lvl 8) :D

Dodam też że jeśli ktoś chce mogę wbić na tsa :)