Tera Online US (enmasse)

witam jeżeli byłby zainteresowany graniem od początku w Tere , zapraszamy na server Tempest Reach na serverach US oczywiscie gdyz na serwerach EU przez wiadomo jakiego wydawcę owy tytuł nie ma powodzenia poprzez fakty że są wprowadzone ograniczenia z przyczyny wiadomoj Pay2Win się tam zrobił czego nie ma na Serverach US zainsteresowane osoby zapraszam na

TS3 : tsx47.net-speak.pl:6440

jak bedzie wiecej osob to sie moze jakas gildie zorganizuje

bump

jakie pingi na serverach US w terze ? i jak tam obecnie sytuacja na serverach ?

Polecam serwer MT (Mount Tyrannas) PvP - najwięcej graczy. Gram obecnie, ping 150-180. Mimo, iż wydaję się od duży to dungeony bez problemowo healerem ogarniam, opóźnienia jeśli są to niezauważalne. Nie wiem jak tam end game pvp z tym pewnie może być gorzej. Koniec końców i tak lepsze En Masse niż Gameforge :D

dalej gracie ?

Ja również polecam Tempest Reach.
Z resztą - PvP w TERA Online to bieda i nie wymaga za dużo umiejętności. Dla mnie TERA to 100% PvE - bo na tym się opiera End game.
Jak ktoś jest wprawiony w boju, gra już długo i w ogóle - polecam gildie Tokyo (najsilniejsza gildia PvE) czy np. Wonderholme. Są one raczej "international" więc wystarczy umieć angielski na dosyć komunikatywnym poziomie ;)

ja gram caly czas obecnie ponad 40 lv gunnerem

witam jeżeli byłby zainteresowany graniem od początku w Tere , zapraszamy na server Tempest Reach na serverach US oczywiscie gdyz na serwerach EU przez wiadomo jakiego wydawcę owy tytuł nie ma powodzenia poprzez fakty że są wprowadzone ograniczenia z przyczyny wiadomoj Pay2Win się tam zrobił czego nie ma na Serverach US zainsteresowane osoby zapraszam na

TS3 : tsx47.net-speak.pl:6440

jak bedzie wiecej osob to sie moze jakas gildie zorganizuje