Tera online US

Witam! Razem z kolegą szukamy paru chętnych do zagrania w TERE. Raz już zaczynałem jednak zrobiłem formata i nie chciało mi się ściągać ponownie. Server pvp oczywiście i gra taka 4 fun. Zabawe zaczęlibyśmy dzisiaj koło 21. Zainteresowani info tutaj lub na skype: siwy98756

Ja chętnie dołącze na wersje US ale na serwerach PvE :P, ale to nie dzisiaj bym zaczął grę a jutro bo nie mam jeszcze jej ściągniętej ;]

Ja dziś odpale zastanowie sie nad postacią. Kolega też będzie miał prawdopodobnie jutro. Daleko nie zajade w pare godzin ;) Robię postać na MT. Nick Conoos.

A w takim razie jaki serwer wybieramy?, bo ja za PvP nie przepadam w tej grze ;p wolę PvE

No ja chciałbym PVP ale bez PVE nie ma pvp. Zawsze mozna kogos scisnac jak przeszkadza lub na odwrót ktoś ciebie ja to lubie ;) Server Mount Tyrrana.

Witam! Razem z kolegą szukamy paru chętnych do zagrania w TERE. Raz już zaczynałem jednak zrobiłem formata i nie chciało mi się ściągać ponownie. Server pvp oczywiście i gra taka 4 fun. Zabawe zaczęlibyśmy dzisiaj koło 21. Zainteresowani info tutaj lub na skype: siwy98756