Witam! Razem z kolegą szukamy paru chętnych do zagrania w TERE. Raz już zaczynałem jednak zrobiłem formata i nie chciało mi się ściągać ponownie. Server pvp oczywiście i gra taka 4 fun. Zabawe zaczęlibyśmy dzisiaj koło 21. Zainteresowani info tutaj lub na skype: siwy98756
Tera online US
Ja chętnie dołącze na wersje US ale na serwerach PvE , ale to nie dzisiaj bym zaczął grę a jutro bo nie mam jeszcze jej ściągniętej ;]
Ja dziś odpale zastanowie sie nad postacią. Kolega też będzie miał prawdopodobnie jutro. Daleko nie zajade w pare godzin Robię postać na MT. Nick Conoos.
A w takim razie jaki serwer wybieramy?, bo ja za PvP nie przepadam w tej grze ;p wolę PvE
No ja chciałbym PVP ale bez PVE nie ma pvp. Zawsze mozna kogos scisnac jak przeszkadza lub na odwrót ktoś ciebie ja to lubie Server Mount Tyrrana.
Witam! Razem z kolegą szukamy paru chętnych do zagrania w TERE. Raz już zaczynałem jednak zrobiłem formata i nie chciało mi się ściągać ponownie. Server pvp oczywiście i gra taka 4 fun. Zabawe zaczęlibyśmy dzisiaj koło 21. Zainteresowani info tutaj lub na skype: siwy98756