Tera Online

Hej, chciałem sie dowiedziec czy Tera Online jeszcze żyje. Jest sens zaczynać gre i czy wgl spotkam tam sporo ludzi :slight_smile:

1lajk

Aktualnie Tera Online ma mały kryzys spowodowany innymi grami ale to normalne w tych czasach . Graczy jest średnio dużo tzn jest masa azjatów , ruskich i z usa graczy ale Polaków nie uświadczysz na chacie . Długo szuka osób na instancję a jeśli nawet to gra z randomami jest taka sobie . Co do item shopu to istne p2w także przygotuj się na inwestycję na samym starcie gry . Jeśli chodzi o aktualizacje to ostatnio mało ich było a content nie powiększył się po prostu jest taki jaki był .
Jeśli chcesz się dobrze bawić i pograć sezonowo albo na luzie to polecam ci metin jakiś serwer priv np ja grywam na Leya2 a tu masz link
https://leya2.pl/

Tera Online to już gra dla bogatych starych wyjadaczy . :slight_smile:

Dzięki za odpowiedź, czyli jednak raczej nie ma sensu wracać :slight_smile:

@zaoranyprzezsito brzmi to jak odpowiedz jakiegos bota reklamowego na dowolne zadane pytanie i pobranie tytulu X i wklepanie swojej regułki :smiley:

a co do sewera metina - odrzucilo mnie po “Pobierz Aktualnego clienta”

nie ma :slight_smile:

Leya2 to najlepszy serwer priv jaki może być bo nie jest łatwy a ma praktycznie to samo w rate i ustawieniach co global no prawie to samo ale dużo do globala mu nie brakuje a nie jest bynajmniej p2w