Tera online

Okej mi to wszystko jedno, w sumie ten od Proland będzie lepszy

Mi ten ts co podales nie wiem.. trace tam połączenie i nie ładują mi sie kanały.

Ja zosttaje na tym pierwszym tutaj cos nie bangla ;<

I co. Nie działa? Hahahah. Zadziała jak ściągnę. 56% dopiero.

Mi ten ts co podales nie wiem.. trace tam połączenie i nie ładują mi sie kanały.Ja zosttaje na tym pierwszym tutaj cos nie bangla ;<

To weż z forum może coś zle podaem

Wam tez TERA nie dziala? Unable to connect to login server. Cuś takiego mam.

tak u każdego tak jest i to od startu czyli to jest fail

Wynika z tego,iż że ponieważ Frogster to banda niekompetentnych baranów. Jest to przecież do przewidzenia, że kiedy w tak krótkim odstępie czasu nawala się na serwer taka masa ludzi to one mogą paść. Najwyraźniej Frogster tego nie przewidział.

Pewnie naprawią to do jutra.. Ale co nam z 9 godzin gry?? Powinni tą sobotę przenieść na poniedziałek. Taka rekompensata za ten cały bajzel byłą by najlepsza.

Na twitter jest informacja, że dadzą dodatkowe godziny gry.

Co nie zmienia faktu, że zaliczyli niezłego faila. W końcu musieli wiedzieć ile będzie osób, bo dali określoną liczbę kluczy, oraz powinni znać przybliżoną liczbę pre-orderów. Podejrzewam, że spora część graczy już ich przekreśliła i raczej z niej zrezygnują.

Co do faila się zgodzę, bo tu nie ma o czym dyskutować. Jednakże wątpię, że gracze tak łatwo z niej zrezygnują. Owszem jest to pod pewnym aspektem niedogodne dla konsumenta. Jednak Tera zrobiła zbyt dużo zamieszania na rynku MMo, żeby taki fail ją pogrążył. Nawet sam się jeszcze bardziej nakręciłem niż przed 15.

Wiec wychodzi na to ze dziś sobie nie pogramy...

Na Facebooku jest informacja, że nie wiedzą kiedy dokładnie wystartuje sneak peek, Jednak dostaniemy bonus w postaci dodatkowych godzin.

Na Facebooku jest informacja, że nie wiedzą kiedy dokładnie wystartuje sneak peek, Jednak dostaniemy bonus w postaci dodatkowych godzin.

Jest napisane tylko ze podadza nowa DATE i caly czas naprawiaja....prawdopodobnie event moze zostac przesuniety na nastepny tydzien...bo srednio widze NIEMCOW pracujacych w niedziele...a FROGSTER to banda dzieci z 0 umiejetnosciami wiec....:) COZ moja 1 krytyka? nalezy sie im:)

Na Facebooku podali nową wiadomość. Serwery prawdopodobnie wystartują o 15.00 dzisiaj. Mamy dostać wynagrodzenie w postaci godzin.

Bynajmniej i tak wątpię, że pogramy o 15.

W postaci godzin i/lub dni. Osobiście obstawiam to pierwsze.

Ja tam czekam z niecierpliwościa na tere ale miedzy czasie gram w C9 dla zbicia czasu. Też całkiem fajna gra ale Tera jest OP.

Jak by ktos mial zbedny klucz to z checia przyje.

W postaci godzin i/lub dni. Osobiście obstawiam to pierwsze.

Tak wiem o tym. Było by miło i ogólnie frogster zrobił by ładną rekompensatę jak by dał dzień gry więcej. Chociaż uważam, że będzie to na zasadzie kolejnych 9h.

Nie ważne czy to będzie dzień czy godziny ważne aby cokolwiek dali. Ja osobiscie w czasie gry będę nagrywał film z tej oto gry poświęcony osobom które nie są w gronie szczęśliwców posiadających klucz do CBT'u.