Tera online

Witam

Zostało już tylko 3h do otwarcia weekend testów Tera online. Duża część społeczności tego forum ma możliwość przetestowania tego prawdopodobnie najlepszego MMORPG jaki dotychczas powstał. Więc z racji tego iż jest nas wielu proponuje przed startem zebrać się na ts'ie. Połączyć się w party, aliance jeżeli będzie taka możliwość. I tu jest prośba do jakiegoś miłego użytkownika, który by nam tego ts'a użyczył. :)

Mogę TS zalatwić , tylko musi się zgłosić sporo osób.

Oj zgłosi się na pewno, zobacz sobie komentarze pod newsem.

Tylko że większość to prośba o klucze, spamowanie jak pobrać grę, linki do stron z kluczami, czy zabawy w Robin Hood-a. Osobiście nie wiem jaki jest sens szukania stron, generowaniu kluczy, a później rzucanie ich na stronkę. To jakiś chwyt marketingowy?

Ja się piszę na pewno, o ile ściągnę przed czasem, bo mam dopiero 50%, a zostało 15h...

ts65.net-speak.pl:3370 , proszę. Kanał załtwię do 15 o ile nie wyjdę z domu.

To się raczej nie wyrobisz, ja już wczoraj zakończyłem ten proces. Najwyżej dołączysz do gry potem.

Masz racje z tym spamowaniem: Dajcie kluczyk, luncher nie działa etc. Ale na stówkę sporo osób się zapisało.

Devison Wielkie dzięki. Jednakże bardziej chodziło mi o prywatny kanał.

Nie będę płakał. Ominie mnie przynajmniej spam na TS-ie co to znaczy "go to..." -.-

Do TERY kucz można było/jest? zdobyć bardzo łatwo. Wystarczy użyć coś co nazywa się mózgownica ;) A polak jak polak zdobyć/zrobić i się nie narobić :))

Na TS'e wbijajcie na public póki co.

No właśnie, stykło by coś załatwić. Sam posiadam tylko kanał prywatny.

Ostatni kanał 12 Tera online , Sneak Peak week , zapraszam :) Jest do naszej dyspozycji.

o widzę że już na forum organizacja trwa :D a wpadłemu tu tylko i wyłącznie z google po wpisaniu Kanały TeamSpeak mmo w poszukiwaniu jakiegoś dużego wolnego :D

Można by było jakieś Party zrobić ale ja będe nagrywać relacje więc tylko party bez ts ; )

No i świetnie się zapowiada jeszcze 1,20h ! :D

Mógł by mi ktoś powiedzieć czy jest możliwość tworzenia "ALIANCE"???

Ja może jutro wbije, bo dzisiaj o 17 wychodzę i będę po 24, więc pierwszy dzień mnie minie ;p

Mam 1 klucz do oddania dla chętnej osoby która wykorzysta ten klucz aby zagrać a nie sprzedać ._.

z alliance czy tam gildiami ciężko powiedzieć chodź jakby się stworzyło coś mianoGrupy to latwiej by się ogarniało zapotrzebowania na party :)

tym czasem o klucze proście w newsach tam odrazu wam dadzą, a tym czasem zbiórkę ludzi może zróbmy 10 min ut przed server i w nickach gdy zrobicie postać wpiście jaką gracie klasą postaci aby było łatwiej w doborze party :)

NO I ZAPRASZAM ALL :)

No pewnie niech każdy na ts będzie przed 15

No właśnie, stykło by coś załatwić. Sam posiadam tylko kanał prywatny.
PROland już rip ?

Tak to jest właśnie ogarniać ekipę na tym forum, góra 2 miesiące i nikt już nie gra, bo coś tam, bo ktoś tam.

Proland jeszcze istniej! I tak jest zawsze, że gildia się zaczyna rozpadać i zostają ludzie, którzy ową grę naprawdę polubili.

I wbijać na ts ts65.net-speak.pl:3370 kanał na samym dole

To może zorganizujmy się na jeden TS3. Chodźcie TUTAJ: ts3.ts-poland.pl | room 212 TERA Online haslo qwe