Witam.Chiałbym zapytać się was ja wasze wrażenia z 2godzin gry w Tera online?? Co sądzicie o no target,grafice,skillach,ogólnie o świecie itp. Jeżeli chodzi o mnie to ta gra wydaje mi się jeszcze lepsza niż mogłem sobie wyobrazić. Ten świat,grafika,muzyka wszystko na bardzo wysokim poziomie ale nabiłem zaledwie 10lvl.No cóż ale zaliczam ten dzień do dni udanych no i czekam z niecierpliwością na c.d Close Beta Test Tera oline.
Tera online
A raczej na sneak peek, bo to był tylko test.
Kozak, wspaniała, wyśmienita. Już wiem, że będę musiał mieć co miesiąc odłożony chajs na prepaida.
Nawet wiem kim będę grał. Castanic>> Warrior. Ooo boski ;d.
Ja oczywiście zagram i grałem Aman-->Berzerker albo Warrior(go jeszcze nie testowałem).ProOrder zamówiony więc tylko siedzieć i czekać no i czywiście załatwić na 2 tygodznie urlopu od 3 maja do 17 minimum:P
Ja zanim co kupie to i tak zaczekam do OPB. Jeszcze przed nami sporo zabawy na cbt.
Witam.Chiałbym zapytać się was ja wasze wrażenia z 2godzin gry w Tera online?? Co sądzicie o no target,grafice,skillach,ogólnie o świecie itp. Jeżeli chodzi o mnie to ta gra wydaje mi się jeszcze lepsza niż mogłem sobie wyobrazić. Ten świat,grafika,muzyka wszystko na bardzo wysokim poziomie ale nabiłem zaledwie 10lvl.No cóż ale zaliczam ten dzień do dni udanych no i czekam z niecierpliwością na c.d Close Beta Test Tera oline.