Tera online

czy tera online w PL bedzie w wersji pudełkowej? a jeżeli ktoś chciałby Dragon Age orignis i dodatek to teraz promocja w empiku po 34,99 ;p na wszystkie gry EA classic

Dokładnie to nie wiem o co chodzi ale jeżeli o język w grze nie nie będzie spolszczony a po 2 questy są tak banalnie proste że dziecko wieku 13 lat ogarnie je wiec po co spolszczenie tym bardziej do gry mmorpg to tylko psuje grę(moim zdaniem).

Dokładnie to nie wiem o co chodzi ale jeżeli o język w grze nie nie będzie spolszczony a po 2 questy są tak banalnie proste że dziecko wieku 13 lat ogarnie je wiec po co spolszczenie tym bardziej do gry mmorpg to tylko psuje grę(moim zdaniem).

ale mi chodzi o to czy w Polsce bedzie w wersji pudełkowej a nie w jezyku Polskim bo jak by bylo po Polsku to za duzo dzieci by grało ;p

@Up oczywiste jest to że będzie do kupienia w Polsce pudełko z grą:).Co do dzieciaków i tak się zlecą tego nie można uniknąć.

Co do dzieciaków i tak się zlecą tego nie można uniknąć.

ależ owszem ale zawsze wiekszość odstrasza to że gra nie jest po polsku , tak samo jak zapytałem kuzyna czemu gra w metina a on bo po polsku i wielu polaków gra i ze jest bardzo popularny metin nawet wszedł ze mną w dyskusje ze popularniejszy od WoWa xd

kupić już możesz na gram.pl za 109.90zł(w tej cenie jest abonament na 30 dni) pre order ja właśnie zamówiłem ale będą wysyłać dopiero 30.04 więc i tak trzeba czekać ponad miesiąc.

kupić już możesz na gram.pl za 109.90zł(w tej cenie jest abonament na 30 dni)

wiadomo jaki bedzie miesieczny abonament? albo cos jak wow na 2 miechy?

12.99$ czyli na dzisiejszy kurs dolara 41zł nie jest tak źle :P, pytanie z innej beczki ktoś wie czemu nie mogę pisać postów na tera eu mam konto i w ogóle ;/ nawet pre order mini kupiłem i nic..tyle ze forum dzisiaj założyłem

tutaj macie dosc faja rozpiske http://tera-europe.info/2012/03/kup-tere-juz-dzisaj/

tak sa wersje pudełkowe do kupienia w sklepach (przedsprzedaż) - cena to około 170 - 180 zł

cena za pudełko Edycja kolekcjonerska w RTVeuroAgd to 169 zł

jedyne co zawsze mi sie podoba w edycjach kolekcjonerskich, nawet bardziej od figurek, etc. to ksiazeczki ze skillami i przede wszystkim mapa świata gry,

a i jakby kto snie zauwazyl tow ersja pudelkowa ma 30+7 dni jako trial dla przyjaciela (chodz pewnie mozna zalozyc swoje konto wykorzystujac to) a cyfrowa 37 jakao calosc

Standard Edition Digital Pre-Order ta edycja nie kosztuje 210zł tylko 179.90 bo sam ją kupiłem ta podana rozpiska jest nieprawidłowa tylko tyle powiem. Co do abonamentu to chyba 40-50zł dokładanie to sam nie wiem.

czyli.. mam na 2-3 miechy abonamentu + standard edition, ale i tak raczej nie kupie.

Musiałbym najpierw wypróbować, a te bety po 2-3 dni(z czego 1-2 ściągania) to zbyt mało.

czy tera online w PL bedzie w wersji pudełkowej? a jeżeli ktoś chciałby Dragon Age orignis i dodatek to teraz promocja w empiku po 34,99 ;p na wszystkie gry EA classic