Cześć,
Mam kilka pytań co do TERA Online.
Jak gra wypada na tle obecnego rynku MMO?
Czy jest na tyle dobra aby rywalizować z takimi tytułami jak GW2, Aion, WoW, itd.
Czy end game jest ciekawy?
Cześć,
Czy jest na tyle dobra aby rywalizować z takimi tytułami jak GW2, Aion, WoW, itd.
gw2 to w ogole inna gra , napewno przebija Aiona i wowa pod wzgledem graficznym i system non-target end game jest ale jest latwy , w Aionie obecnie jest za trudny ale mniej wiecej na tym samym poziomie co tera . Jeszcze Jedno w Aionie gra po 2,5k ludzi na servie i widac , ze tych kludzi jest naprawde sporo w grze . W TERZE natomiast server jest low ale gra wyglada jak wymarla :)Pprostu TERA wymaga okolo 10k graczy by server zyl na kazdej mapie
bez przesady z tym wymarciem Kilian żyje i ma sie dobrze sporo ludzi tam gra jak i na serverach DE może ma kilian status low medium ale widac ze ludzie graja
racaja moja pomylka widac ze ludzie amsowo wracaja do gry na 1 lokacji startowej jest od grooooma ludzi ch non stop high
Cześć,Mam kilka pytań co do TERA Online.Jak gra wypada na tle obecnego rynku MMO?Czy jest na tyle dobra aby rywalizować z takimi tytułami jak GW2, Aion, WoW, itd.Czy end game jest ciekawy?
Obecnie IMHO jeden z topowych tytułów, a biorąc pod uwagę ilość crapów jakie teraz mamy Tera wypada nieźle.
Pewnie, że jest. Troszkę gorsza od GW2, ale nadrabia klimatem. Jeżeli chodzi o Aiona, to go miecie.
End game jest mega ciekawy. Masa różnych rzeczy do robienia: reputacja, battlegroundy, nexusy, daily alliance no i kupa instancji.
Nie porownojcie TERY do Gw2 to zupelnie 2 inne gry i napewno gw2 nie ejst lepsze od tery pod zadnym wzgledem nie wiem czemu w ogole tak uwazasz:) Jedynie w gw2 pewnie populacja jest wieksza i tyle ale TERA chyb zacznie znowu nabierac ludzi ;] bo na pierwszej lokacji na killanie jest ich od groma.
lol znowu wyjazd z GW2 jak bym maił porównywać co można robić w terze a w gw2 to tera miecie gw2 z miejsca
tym bardziej że gw2 jest całkiem innym typem gry
(Down \/) proszę o wybaczenie było to moje niedopatrzenie Gw ma lepszą populację ale to dlatego że jest nowsza z czasem i to się ludziom znudzi. Tera na początku była oblegana. A podczas obt trzeba było dorabiać channeli i zwiększyć miejsca bo za dużo ludu było i kolejki naprawdę spore. Co do Aiona grałem i jak dla mnie Tera lepsza i bardziej wciągająca.
NatsuPL@ pisalem wyzej , ze na kilanie jest od groma ludzi poprostu bylem na zlej lokacji na pcozatkowje mapie gdzie nie popatrzysz zaczyna po kilkanascie osob gre
W porownaniu do Aiona to ta GRA ZYJE!
NatsuPL@ pisalem wyzej , ze na kilanie jest od groma ludzi poprostu bylem na zlej lokacji na pcozatkowje mapie gdzie nie popatrzysz zaczyna po kilkanascie osob gre W porownaniu do Aiona to ta GRA ZYJE!
czuje nutke sarkazmu
Nie no Aion na pewno ma większą populację. Tyle że większość to high lvle
Aion napewno ma mniejsza populacje na polskich/angielskich serverach 2,5k online ...niemcy graaj osbno francuzi tez wiec ich nie licze nawet
Cześć,