Dobry, aktualnie zasysam europejską wersje i chciałbym się dowiedzieć jak aktualnie wygląda populacja ? (W szczególności na killianie) Wyszukiwanie pt na instancje i bg trwa długo ?
Tera Populacja na EU
Na EU same pustki. Możesz odpalić szukanie pt i czekać godzinami.
A właśnie się mylisz o godzinie 3,4 rano nie czekałem dłużej niż 6 minut na instance maching zdążyłem dobić 41 lvl i nie zdarzyło się żeby mi nie wiadomo ile szukało pt. Ludzi jest naprawdę spora ilość. Oczywiście mówię tu o Killianie bo nie wiem jak na innych ale na tym gra masa ludu
serwery EU maja mniejsza populacje jak NA to normalne Amerykanie zawsze beda mieli wiekszy online, jednak na EU wcale pusto nie jest, zalezy w jakich godzinach grasz Instance Matching jest zawsze dostepny chodz w godzinach poranych ciezko znalesc grupe (glownie healera bo reszta sie dosc szybko znajdzie) najbardziej zaludnionym serwerem jest Killan i tam tez polece zaczac grac. Co do tego ze ludzie pisza ze na EU czeka sie o wiele dluzej jak na NA to nie prawda mam na obydwoch postacie i oba lunchery na pulpicie, czas oczekiwania na grupe rozni sie max paroma minutami, na NA zdazalo mi sie czekac nawet i po pol godziny czekac grajac DPSem zawsze sa wieksze problemy. Na takiego healera masz praktycznie instanty bez oczekiwan. Nie wiem czemu ludzie pisza ze pustki sa, no tak ale co czepiac sie osob ktore graja na serwerach kiedy amerykanie spia.
Dobry, aktualnie zasysam europejską wersje i chciałbym się dowiedzieć jak aktualnie wygląda populacja ? (W szczególności na killianie) Wyszukiwanie pt na instancje i bg trwa długo ?