I jak zwykle fanboye GW 2 znów piszą że TERA nie ma szans na przebicie się w rynku MMO, może i nie ma szans... jako gra p2p, ale granie z Neo kidami w GW 2 to też nie jest fajne granie... już wolę grać na priv serwerach w jakąś dobrą grę niż kolejnego średniaka jakim jest GW, co do Diablo 3 moim zdaniem Blizzard przesadził z ceną gry..., bo D3 nie jest warte wydania 164 zł i więcej co innego jak by było za 100 zł to jeszcze może bym się pokusił...
, w każdym razie poczekam aż D3 stanieje do 50 zł bo z tak starą szatą graficzną która nie oddaje ani trochę mrocznego klimatu nie wydam ani złotówki na nią..., teraz zbieram kasę na Aliens Colonial Marines, a do zabicia czasu premier A: CM, właśnie będę grał na priv serwerach TERY, albo D3 bo na razie jak patrze na gry które teraz wychodzą to albo mają złą optymalizacje lub z***aną fabułe i grafikę że nie widzę na prawdę sensu na ani jeden z dzisiejszych tytułów wydania na nich pieniędzy
.
Co do serwera który autor go poleca..., mam problem z połączeniem się z nim..., tzn. launcher się łączy, mogę się zalogować, ale gdy już odpalę grę i wyświetla mi się okno z wyborem serwerów to serwer nie wiem czemu nie chcę się połączyć, klikam na niego w kółko i nic... :/, a jak dam refresh to serwer znika, i ponowne uruchamianie gry też nic nie daje bo nadal się dzieje to samo..., próbowałem odpalić nawet serwer z wyłączonym firewallem Microsofta i z wyłączonym antywirusem nic to nie dało :/, nadal się nie chciał serwer połączyć :/.
Mam najnowszy Client EU TERY Online