Tera priv

Zapraszam do gry na serwerze http://on-tera.com/en właśnie zasysam klienta, wszystko chula jak należy - kolega już gra. Co prawda to są chyba jeszcze testy. Ale już jest dobrze. Najgorsze jest tylko 24gb do pobrania. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry. Jutro wieczorem wstawie screena z gry dla autoryzacji mojej wypowiedzi. Pozdrawiam...w linku daje torrenta i lunchera.

http://speedy.sh/6kBXN/rutracker.org.t3955915.torrent - torrent (24gb)

http://speedy.sh/mtrck/OnTeraLauncher.exe - Luncher

http://forum.on-tera.com/index.php?topic=1076.0 - Tu macie zangielszczony poradnik jak zagrać i zfixować błędy.

A jaki rate Exp ??

Zgaduje że taki sam co na globcu, jeden plus że gra for free... słyszałem również że questy po 8/10 lvl nie działaja i jest zwykły grind:D

Ludzie. Tetam o tym był jakiś czas temu. Jedna "dziewczyna" zachwalała go, a potem usunęła temat. Sam gram na tym servie, jest całkiem niezły, tylko od 7-8 lvl kończą się questy i trzeba grindować. Podobno tylko do 15, ale nie jestem pewien. Pozdrawiam.

A jak z IS jeśli takowy istnieje. Czy raczej GM shop ??

Ludzie. Tetam o tym był jakiś czas temu. Jedna "dziewczyna" zachwalała go, a potem usunęła temat. Sam gram na tym servie, jest całkiem niezły, tylko od 7-8 lvl kończą się questy i trzeba grindować. Podobno tylko do 15, ale nie jestem pewien. Pozdrawiam.

A raty są takie same? Tak BTW ta sama "dziewczyna" zamieściła na kilku innych forach tego priva.

Co do IS to jeszcze nie ma...nie widziałem nic na ten temat. A exp x1

Witam

Gralem na tym serwie i co chwila sa lagi,straszne opużnienia w grze.Wyglada to tak - gram zawiecha przy biciu mobkow i dead.

A raty są takie same? Tak BTW ta sama "dziewczyna" zamieściła na kilku innych forach tego priva.

Najczęściej tak jest że reklamy robią "dziewczyny", jest wtedy mniejsza szansa na to że temat dostanie hejta lub zostanie usunięty, a idioci w to wierzą. Niektórzy nawet z tego co widać próbują flirtować z owymi "dziewczynami". :D Moim zdaniem serwer fail, niestabilny, mało rzeczy działa, ogólnie chyba postawiony tylko po to aby przyciągnąć ludzi tytułem gry, możliwe nawet że ukartowane z wydawcą. Spodoba Ci się grafika i mechanika gry to przejdziesz na globala, ponieważ tu nic nie działa. Takie właśnie zagrania to czysty zysk. (:

Szkoda czasu, chyba że chcecie tylko zobaczyć jak ta gra wygląda po ósmym lvlu koniec questów a po 10tym nie ma już co robić za bardzo, działa tylko początkowa wyspa wiec i pozwiedzac sobie tez za duzo nie pozwiedzacie.

a idioci w to wieżą.

Jak poleciła ten serwer to jakoś "wieżą" się nie czułem. :D

Tak, to ten sam serwer co co polecała tamta "dziewczyna" czyli ten sam szmelc.

Wszystkie privy TERY są biedne jak 3-ci świat. Nic nie działa jak należy i bardzo długo jeszcze nie będzie więc męczcie się "za darmo" i na darmo.

Wszystkie privy TERY są biedne jak 3-ci świat. Nic nie działa jak należy i bardzo długo jeszcze nie będzie więc męczcie się "za darmo" i na darmo.
A znasz jakiś serwer [obojętnie jaka gra] co działa w 100% ? Bo ja nie.

Nie rozumiem tematu...Jeśli ktoś z piszących jest na tyle dorosły zapewne pamięta pierwszy priv WoW i jego działanie ^^.Poczekajcie z kilka miesięcy a te priv Tera się tak rozrosną że będzie z czego wybierać(Co moim zdaniem i tak nie ma sensu ponieważ wchodzi GW2 którego Tera zapewne nie przebije pod żadnym względem - takie jest moje zdanie).

@Titan92 - Także moim zdaniem TERA nie ma nic ciekawego i nowego do zaoferowania, tym bardziej za taka cenę. Właśnie takie gry jak: GW2, C9, RaiderZ, D3, WoA przejmą wkrótce pałeczkę z powodów oczywistych, INNOWACYJNOŚĆ !

A znasz jakiś serwer [obojętnie jaka gra] co działa w 100% ? Bo ja nie.

Siedziałem długo w privach i wiem że nigdy nie ma 100% oficjalnej wersji a jak nawet to jest min. 2 aktualizacje w tył.

Privy Aiona do dziś nie działają dobrze, TERA ledwo co raczkuje. Jedynie takie prostsze lub starsze gry jak WoW, L2, PW, FLYFF dają radę ale wystarczy spojrzeć ile lat zajęło im "zbliżenie się" do oryginału.

Ogólnie, bawienie sie na privach do gry, która przejdzie za max. 6 miesięcy na F2P to lekki bezsens. Lepiej juz grać w jakiegoś darmowego średniaka, niż tracic na to czas na zbugowanych privach.

I jak zwykle fanboye GW 2 znów piszą że TERA nie ma szans na przebicie się w rynku MMO, może i nie ma szans... jako gra p2p, ale granie z Neo kidami w GW 2 to też nie jest fajne granie... już wolę grać na priv serwerach w jakąś dobrą grę niż kolejnego średniaka jakim jest GW, co do Diablo 3 moim zdaniem Blizzard przesadził z ceną gry..., bo D3 nie jest warte wydania 164 zł i więcej co innego jak by było za 100 zł to jeszcze może bym się pokusił... ;), w każdym razie poczekam aż D3 stanieje do 50 zł bo z tak starą szatą graficzną która nie oddaje ani trochę mrocznego klimatu nie wydam ani złotówki na nią..., teraz zbieram kasę na Aliens Colonial Marines, a do zabicia czasu premier A: CM, właśnie będę grał na priv serwerach TERY, albo D3 bo na razie jak patrze na gry które teraz wychodzą to albo mają złą optymalizacje lub z***aną fabułe i grafikę że nie widzę na prawdę sensu na ani jeden z dzisiejszych tytułów wydania na nich pieniędzy :P.

Co do serwera który autor go poleca..., mam problem z połączeniem się z nim..., tzn. launcher się łączy, mogę się zalogować, ale gdy już odpalę grę i wyświetla mi się okno z wyborem serwerów to serwer nie wiem czemu nie chcę się połączyć, klikam na niego w kółko i nic... :/, a jak dam refresh to serwer znika, i ponowne uruchamianie gry też nic nie daje bo nadal się dzieje to samo..., próbowałem odpalić nawet serwer z wyłączonym firewallem Microsofta i z wyłączonym antywirusem nic to nie dało :/, nadal się nie chciał serwer połączyć :/.

Mam najnowszy Client EU TERY Online

@Up kolego D3 ma starą "grafikę",chyba coś ci się pomyliło...Co do 50 zł powodzenia życzę:)

@Up kolego D3 ma starą "grafikę",chyba coś ci się pomyliło...Co do 50 zł powodzenia życzę

Nie no, może chłopak cierpliwy jest, to te 2 latka poczeka :D

Co do tego priva, to ma juz ktoś tam jakiś dobry LV? Chodzi mi, jak to wygląda, czy jest bardzo zbugowany? Ile osób gra?