Tera PvP

Jaka jest waszym zdaniem najlepsza postac pod PvP i PvE , ze bd grac pierwszy raz w ta gre a nie chce zmarnowac czasu na expienie co chwile nowej postaci i testowanie , wiec prosilbym o wasze zdanie ;D

chronomancerologonter

Człowieku jakie to jest idiotyczne pytanie . . . Każda postać jest dobra/słaba nie ma czegoś takiego jak POSTAĆ NAJLEPSZA POD PVP. Umiesz grać daną klasą (nie wymienię nazw gdyż ich poprostu nie znam),to poradzisz sobie z każdym.

@UP

Nie zakapowales oco mi wgl biega , Ci co grali,graja w ta gre to wiedza ze sa postacie silniejsze i slabsze . Dlatego tez tutaj moje pytanie ktora postac jest waszym zdaniem lepsza pod PvP a ktora jest dobra do Solo/Pt PvE..

Z tym jest różnie. Zapoznaj się z tym artykułem i wybierz sam:

http://tera.playmmo.pl/walka-w-tera-online

nie ma, postacie lepsze / gorsze.... to ludzie są ogarnięci / mniejogarnięci.... kumasz?

w tej grze nie masz pvp wiec po co ci postac pod pvp ??....;]

w tej grze nie masz pvp wiec po co ci postac pod pvp ??....;]

''Stary Kontynent dostanie jednak kilka nowości: bossy, arenę do walki 3vs3, nowe dungeony, nowe raidy i nowy-stary Political System.''

i na co się wymądrzasz ?

Jaka jest waszym zdaniem najlepsza postac pod PvP i PvE , ze bd grac pierwszy raz w ta gre a nie chce zmarnowac czasu na expienie co chwile nowej postaci i testowanie , wiec prosilbym o wasze zdanie ;D