Tera pytanie co do serwera

Witam posiadam małe pytanie na którym serwerze gra najwięcej polaków ?

Zapewne na tych, które mają najwyższą populację. Więc jeśli chcesz otwarte PvP wybierz Killian, a jeśli wolisz spokój weź Frayę PvE.

Ja polecam Zuras ;p

Pytasz, jakie serwery omijać, tak?

Od siebie polecę niegranie na Arcadii; już na starcie Polaczków psujących reputację wszystkich polskich graczy było na pęczki, po filmikach Joka Alona ta liczba podwoiła się.

Zacząłem grać tydzień temu, postać założyłem na Arcadii bo słyszałem że znajdę tam dużo Polaków i łatwo dostanę się do fajnej gildii.. No i poziom Polskiego community to jak zwykle ŻENADA. Dzieci którzy mają problem z pisaniem po angielsku wyzywają się na globalu, spamują i jak w praktycznie każdej grze MMO psują reputację innym, bardziej rozwiniętym umysłowo graczom z Polski.

Ja robię sobie 60 lvl (żeby się do końca zaznajomić z grą) i zakładam nową postać na innym serwerze, może PVP.

A więc odpowiadając na twoje pytanie - Arcadia, słyszałem że na Zenobii też gra dosyć sporo naszych rodaków.

Ja robię sobie 60 lvl (żeby się do końca zaznajomić z grą) i zakładam nową postać na innym serwerze, może PVP.

Po co robić nową postać na innym serwerze jak teraz można ją przenosić ;p

Po co robić nową postać na innym serwerze jak teraz można ją przenosić ;p

Spróbuję inną klasą, no i lubię grać od zera w grach MMO. ;)

Jak chcesz PvE to Fraya, jak PvP to Killian. NIe ma co grać na innych serverach PvP bo jest drożej w brokerze a na BG i 3vs3 i tak mozesz mieć przeciwko sobie koksów z Killiana.

Witam posiadam małe pytanie na którym serwerze gra najwięcej polaków ?