Tera pytanie

Witam

Otóż mieszkam w akademiku i naszła mnie chęć na zaczęcie przygody z Tera, niestety mam pewien problem otóż mam poblokowane porty które są wymagane do uruchomienia Tera i tutaj mam pytanie a raczej prosbę.

Zna ktoś może listę wymaganych portów TCP i ew. UDP wymaganych do uruchomienia gry??

Szukałem trochę i znalazłem kilka tematów gdzie są wymienione porty ale nie zawsze ludzie podawali te same porty. Dodam że zamierzam grać na serverze EU killian.

Mam nadzieję na szybką pomoc.

Faktycznie, krążą 2 rożne wersje odnośnie portów :). Doradzę Ci coś co zawsze ODRADZAŁEM każdej istocie ludzkiej, ale jest to chyba najbardziej pewny sposób - napisz do supportu :unsure:. Powodzenia z tym, bo łatwiej wyskoczyć z samolotu na wysokości 6000m bez spadochronu i przeżyć niż dostać cokolwiek pożytecznego od supportu gameforge, ale może Ci się uda :)

Dzięki Elitar za radę. Napisałem do suportu i o dziwo podali mi listę portów wymaganych do gry teraz zostaje mi tylko czekać aż admin odblokuje te porty.

Dodatkowo zamieszczam tutaj listę może komuś się przyda.

TCP 7801-7810 ;TCP 80 ;TCP 443 ;TCP 4566

Witam

Otóż mieszkam w akademiku i naszła mnie chęć na zaczęcie przygody z Tera, niestety mam pewien problem otóż mam poblokowane porty które są wymagane do uruchomienia Tera i tutaj mam pytanie a raczej prosbę.

Zna ktoś może listę wymaganych portów TCP i ew. UDP wymaganych do uruchomienia gry??

Szukałem trochę i znalazłem kilka tematów gdzie są wymienione porty ale nie zawsze ludzie podawali te same porty. Dodam że zamierzam grać na serverze EU killian.

Mam nadzieję na szybką pomoc.