TERA RU - Kompendium wiedzy / Newsy / Eventy

Nie grają w TERA już.

Ja sam jestem teraz beż gildii ^_^

Nie grają w TERA już. Ja sam jestem teraz beż gildii

Deska wbijaj na NA to razem coś otworzymy:)

Również gram na NA, bardzo fajnie się gra :)

O dziwo na prawdę lepiej jak na EU, jakoś tak stabilniej jest.

Latający Mount w Tera Online:

Ponieważ informacje odnośnie rosyjskiej wersji TERY są rozbite na kilka tematów, postanowiłem spiąć wszystko w jeden temat aby nie odpowiadać, dyskutować w kilku tematach.

Podstawowe Informacje :

Strona Główna: www.tera-online.ru

Aktualny max lv: 60

Informacja rozszerzone:

1. VIP - VIP w Tera RU daje nam te same opcje co w wersji EU z jedną różnicą. W Tera RU zamiast kluczy do otwierania skrzynek premium, dostajemy codziennie 1 skrzynkę do otwarcia , co z niej leci dowiemy się jutro ). Cena VIP na tą chwilę wynosi 18 zł/miesiąc. Zawartość VIP to: ( 2x 100% EXP/1H , 2x 100%Gold drop /1h , 2x100%Quest Gold /1h , 2x100% Reputacja /1h , Mount, Skrzynka z przedmiotami, 10% TAX na broku , 100% zmniejszone CD na instancje , Atlas do teleportowania się pomiędzy lokacjami )

2. Serwery - Na start gry planowane jest otwarcie 4 serwerów. Dwa serwery PvP oraz dwa serwery PvE. Serwer wybrany jako international to Arun ( Арун (PVP) )

3. Item Shop - Tera RU oferować będzie item shop bez P2W, pełniejsze informacje podam po otwarciu

4. Aktualizacje Gry - Tera RU będzie gonić wersje koreańską. Z informacji jakie są dostępne na forum , opóźnienie wersji RU do wersji KR będzie mniej więcej około 2 miesiące . Jeśli tak się stanie, okaże się że wersja RU wyprzedzi wersje EU i NA .

5. Blok IP - Destiny oficjalnie napisało iż blok dotyczy tylko rejestracji kont. W TERE Ru nie mogą grać tylko gracze z Chin. Reszta krajów nie zostanie zablokowana. Poniżej oficjalna informacja od wydawcy:

Россия и все страны СНГ в любом случае будут иметь доступ к серверам. Наши пользователи смогут играть в российскую версию из любой страны мира, кроме Китая

6. Waluta Premium - Walutą premium w TERA RU , będą "Gwiazdki " . 1 Gwiazdka będzie kosztować od 4,5 do 6 Rubli w zależności od ilości zakupionych gwiazdek.

Pozostałe informacje:

Wszystkie pozostałe informacje opowiedziałem w filmie poniżej.

Proszę admina/moda jeśli jest możliwość o podczepienie tego tematu , w tym temacie będę dodawał wszystkie nowości, eventy, patche.
Pozostałe tematy , proszę o usunięcie.