TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

Archer, nick Malgoth

Z chęcią zagram :)

wbijajcie do na na forum.novasociety.com tam wpisujcie się lub wbijajcie od razu na ts3.novasociety.com

Gramy pełną parą, aż klawiatura się kopci :D

no to co panowie, widzimy sie za 10 godziny przy open becie :) obecnie serwery sa zaludnione ? przez vip graczy ?

najpierw trzeba pobrac hehe 2 dni sciagania i 3,4gb pobrane :)

Widzimy się, od 10 wchodzimy :D

Wszystko ściągnięte, tylko czeka...

Zapraszamy już rano na ts3.novasociety.com by rozpocząć grę razem kto będzie grał tankiem i healem bardzo mile widziany :)

Zanim wybierzecie kalse zapraszam na ts3, szukajcie mnie lub Xenona, wejscie na ts3 jest niezobowiązujące , służymy dobra rada i dodajemy nowych graczy do gildii.

ok informacja dla osób która ma problemy z pobraniem klienta przez lunchera nie wiem dlaczego ale niektórym tam spada transfer w takim wypadku polecam ściągać przez torrenta

tutaj podaje linka do torrenta z klientem jest to na forum ruskim ale trzeba się zarejestrować na forum(standardowy sposób rejestracji jak na każdym forum nawet lepszy bo nie trzeba aktywować konto poprzez linka z maila) by torrenta pobrać

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4889051

info dla moderatorów i adminów strony powyższy linka jest to bezpośredni link do posta gdzie można pobrać darmowo klienta do gry Tera Online RU i tylko z tego powodu go tutaj załączam czy na powyższej stronie są jakie inne torrenty nie wiem bo ruskiego nie znam a nigdy tez czegoś więcej nie szukałem dlatego tez jeśli tego typu link jest nielegalny i zaprzecza regulaminowi na stronie proszę o usuniecie go z postu i napisanie ze jest to sprzeczne z regulaminem itp.

Zapraszamy do nas do gry na ts3.novasociety.com

Ten torrent leci full laczem?

Serwery już działają ale z tego co mówią chłopaki to kolejki są już :D

oj sa i to nie male, mam 362 miejsce i od 40 minut nic nie spada a nawet rosnie co jest bardzo dziwne ...

Ja jestem 7752, od jakichś 25minut zleciało 1000 :P

To jest taki pierwszy boom :D

Ten torrent leci full laczem?

tak leci full jak ja ściągałem wykorzystałem cały możliwy transfer u mnie w domu czyli kolo 1,5 mb/s

Podobno tylko arun ma kolejki hehe

Podobno tylko arun ma kolejki hehe

rano tylko Arun miał :) teraz na wszystkich są

czyli standard przy nowych grach i nowych wersjach :] trzeba po prostu czekać ^^

mnie trochę dziwi takie duże zainteresowanie, w końcu tera juz od dłuższego czasu w formie f2p na NA i EU ,chyba daje znać o sobie nędzna sytuacja w świecie gier mmo i wszyscy wracają do sprawdzonych produktów (sam wróciłem do Rifta pod koniec tamtego roku)