Archer, nick Malgoth
Z chęcią zagram
TERA RU - Stała Ekipa (System CP)
wbijajcie do na na forum.novasociety.com tam wpisujcie się lub wbijajcie od razu na ts3.novasociety.com
Gramy pełną parą, aż klawiatura się kopci
no to co panowie, widzimy sie za 10 godziny przy open becie obecnie serwery sa zaludnione ? przez vip graczy ?
najpierw trzeba pobrac hehe 2 dni sciagania i 3,4gb pobrane
Widzimy się, od 10 wchodzimy
Wszystko ściągnięte, tylko czeka...
Zapraszamy już rano na ts3.novasociety.com by rozpocząć grę razem kto będzie grał tankiem i healem bardzo mile widziany
Zanim wybierzecie kalse zapraszam na ts3, szukajcie mnie lub Xenona, wejscie na ts3 jest niezobowiązujące , służymy dobra rada i dodajemy nowych graczy do gildii.
ok informacja dla osób która ma problemy z pobraniem klienta przez lunchera nie wiem dlaczego ale niektórym tam spada transfer w takim wypadku polecam ściągać przez torrenta
tutaj podaje linka do torrenta z klientem jest to na forum ruskim ale trzeba się zarejestrować na forum(standardowy sposób rejestracji jak na każdym forum nawet lepszy bo nie trzeba aktywować konto poprzez linka z maila) by torrenta pobrać
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4889051
info dla moderatorów i adminów strony powyższy linka jest to bezpośredni link do posta gdzie można pobrać darmowo klienta do gry Tera Online RU i tylko z tego powodu go tutaj załączam czy na powyższej stronie są jakie inne torrenty nie wiem bo ruskiego nie znam a nigdy tez czegoś więcej nie szukałem dlatego tez jeśli tego typu link jest nielegalny i zaprzecza regulaminowi na stronie proszę o usuniecie go z postu i napisanie ze jest to sprzeczne z regulaminem itp.
Zapraszamy do nas do gry na ts3.novasociety.com
Ten torrent leci full laczem?
Serwery już działają ale z tego co mówią chłopaki to kolejki są już
oj sa i to nie male, mam 362 miejsce i od 40 minut nic nie spada a nawet rosnie co jest bardzo dziwne ...
Ja jestem 7752, od jakichś 25minut zleciało 1000
To jest taki pierwszy boom
Ten torrent leci full laczem?
tak leci full jak ja ściągałem wykorzystałem cały możliwy transfer u mnie w domu czyli kolo 1,5 mb/s
Podobno tylko arun ma kolejki hehe
Podobno tylko arun ma kolejki hehe
rano tylko Arun miał teraz na wszystkich są
czyli standard przy nowych grach i nowych wersjach :] trzeba po prostu czekać ^^
mnie trochę dziwi takie duże zainteresowanie, w końcu tera juz od dłuższego czasu w formie f2p na NA i EU ,chyba daje znać o sobie nędzna sytuacja w świecie gier mmo i wszyscy wracają do sprawdzonych produktów (sam wróciłem do Rifta pod koniec tamtego roku)