TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

mnie trochę dziwi takie duże zainteresowanie, w końcu tera juz od dłuższego czasu w formie f2p na NA i EU ,chyba daje znać o sobie nędzna sytuacja w świecie gier mmo i wszyscy wracają do sprawdzonych produktów (sam wróciłem do Rifta pod koniec tamtego roku)

wiadome, nowy start to duzo ludzi chce wbic i miec rywalizacje od samego zera, zawsze fajnie zobaczyc pelno ludzi na low lvlu.

Kolejka mi bardzo dziwnie skacze raz 1200 a raz spada do 300

Mam problem przy pobieraniu gry poprzez launcher. Wyskakuje błąd : Код ошибки: [10060] system

Подробнее: http://download.tera-online.ru/client/Live-28.05_RUS_OBT_33b.torrent ERROR: Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączo

Dlatego też postanowiłem pobierać poprzez torrent załączony gdzieś w tym temacie.

Mam parę pytań odnośnie RU, jeżeli ktoś się orientuje :

1) Czy na RU występują tylko dwa typy konta - standardowe i VIP? Nie ma tutaj konta pośredniego jak na EU czyli Veterana?

2) Wie ktoś jak jest z ilością miejsca w banku dla standardowych użytkowników i jak prezentuje się ilość możliwych postaci na koncie?

jak cos dołąćze jak zrobie postac podam tu nick a klasa to pewnie mystic lub priest

Nasz serwer jest najbardziej obleganym serwerem ze wszystkich, w pewnym momencie kolejki były po 7k+ , ale jest to boom na pierwszy dzień , zapraszamy wszystkich do Gildii

Poniżej info jak dołączyć:

Info: Są 2 kolejki dla VIP oraz dla Free graczy, vipy wchodzą na serwer w pierwszej kolejności , dlatego kolejka się cofa czasami,
VIP można kupić u nich bezpośrednio na stronie , minusem jest tylko to że jednorazowo trzeba załadować 100 Gwiazdek

Uważam że kolejki ustaną w ciągu dnia może dwóch wówczas gracze bez VIPA również bez problemu dostaną się na serwer.

Zastanawia mnie czy możliwość zakupy VIP będzie dostępna poprzez PayPal.

Obecnie żadna z wymienionych opcji mi nie służy i nie mam możliwości zakupy a nie posiadam karty mastercard, aby móc za jej pomocą dokonać płatności.

Ktoś wie czy będzie można w inny sposób doładować "Gwiazdki" ?

Zastanawia mnie czy możliwość zakupy VIP będzie dostępna poprzez PayPal.Obecnie żadna z wymienionych opcji mi nie służy i nie mam możliwości zakupy a nie posiadam karty mastercard, aby móc za jej pomocą dokonać płatności.Ktoś wie czy będzie można w inny sposób doładować "Gwiazdki" ?

Wejdz na Ts3, to Ci pomoge.

@Up

Wbije jak tylko pobiorę. Mój internet nie jest dość szybki, aby pobrać +/- 30 GB w jeden dzień ;x

Zastanawiam się również jaka klasa pasowałaby do Zerka, aby można było grać przyzwoite duo.

Zastanawiałem się nad trzema możliwościami :

a) Zerk + Slayer = pure DPS

B) Zerk + Mystic = podobno dobrze się sprawdza

c) Zerk + Priest = heale/buffy

Ja się tylko zastanawiam czy przy takiej konfiguracji jest sens pobierać rosyjska wersje.

Procesor: Core2Duo E8500 3.16ghz

Pamięć: 2GB DDR2 800mhz

Grafika: GTX460

Spaliło mi się 2GB pamięci i jest lipton.

Ja się tylko zastanawiam czy przy takiej konfiguracji jest sens pobierać rosyjska wersje.Procesor: Core2Duo E8500 3.16ghzPamięć: 2GB DDR2 800mhzGrafika: GTX460Spaliło mi się 2GB pamięci i jest lipton.

http://www.teraonline.info.pl/wymagania/

na styk ale powinieneś zagrać na minimalnych (najważniejsze żebyś wszelkie pierdoły typu tekstury, cienie, ilośc jakis tam przedmiotów widzialnych itp na minimalne dał albo powyłączał , bo to RAM głównie zżera i ten z karty i operacyjny)

Ogólnie parę info na ten moment to kolejki ogromne gra przyciąga masę ludzi trzeba czekać

sa takie kolejki ze sie wbic niedało moze jutro :o

taka popularna gra :)

Informacja dla osób która ma problemy z pobraniem klienta przez lunchera nie wiem dlaczego ale niektórym tam spada transfer w takim wypadku polecam ściągać przez torrenta:

Dzisiaj dostałem informacje ze na poprzednim poście nie można było pobrać torrenta z luncherem po sprawdzeniu tego postu okazało się ze został założony nowy post z nowym plikiem torrent po oficjalnej wczorajszej premierze Tera Online RU

tutaj podaje linka do torrenta z klientem jest to na forum ruskim ale trzeba się zarejestrować na forum(standardowy sposób rejestracji jak na każdym forum nawet lepszy bo nie trzeba aktywować konto poprzez linka z maila) by torrenta pobrać

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4949373

info dla moderatorów i adminów strony powyższy linka jest to bezpośredni link do posta gdzie można pobrać darmowo klienta do gry Tera Online RU i tylko z tego powodu go tutaj załączam czy na powyższej stronie są jakie inne torrenty nie wiem bo ruskiego nie znam a nigdy tez czegoś więcej nie szukałem dlatego tez jeśli tego typu link jest nielegalny i zaprzecza regulaminowi na stronie proszę o usuniecie go z postu i napisanie ze jest to sprzeczne z regulaminem itp.

Torrentem nie idzie. Ludzie sciagna gre i nie udostepniaja plikow. Max 100kilo leco, srednio tak z 25kilo na sek.

Torrentem nie idzie. Ludzie sciagna gre i nie udostepniaja plikow. Max 100kilo leco, srednio tak z 25kilo na sek.

no ogólnie jeśli jest to nowy torrent to trzeba z kilka godzin poczekać zanim się seed porobia

ja na poprzednim spokojnie wyciągałem max swojego neta czyli prawie 1.5mb/s wiec torrent ogolnie jest ok

od wczoraj wejsc niemoge tak zawalony serwer sa 3 mniej zaludnione moze sie ten 1 serwer zwolni ale kiedy

Niestety , ale jest tak duże obciążenie pobrania iż serwery ledwo dają radę i się zapychają.

Co do kolejek nie ma co się zrażać , ponieważ teraz mamy boom na Tere RU , pare dni sporo ludzi odpuści sobie i nie będzie tak źle, co do zmiany serwera, powiem tak: lepiej jak teraz jest lipa i nie da się wejść , lecz w późniejszym czasie nie będzie "ded serwera " ,

Z ciekawostek informacje z pierwszych 48h Od wystartowania OBT:

Ilość Aktywnych graczy w ciągu 48h - 250 420

Ilość Stworzonych postaci w ciągu 48h - 423 329

Stworzone Postacie na naszym serwerze:

Warrior - 14%
Lancer - 13%
Slayer - 11%
Berk - 13%
Mag - 12%
Łucznik - 16%
Cleric - 13%
Mystic- 8%
Kolejka na serwerze: Aktualnie Arun jest najbardziej obleganym serwerem ze wszystkich , mimo otwierania nowych serwerów kolejka na Arun przekracza 3000+ Graczy. Inne serwery mają około 500 osób kolejkę. Zalecają aby nowi gracze wybierali inne serwery, ale to jest raczej nie możliwe ponieważ gracze idą tam gdzie gildia idzie.
Co do lagów: Wczoraj mieli zmasowany DDOS atak, po przerwie technicznej wszystko wróciło do normy, dziś na forum piszą że znowu mają ataki DDOS .

Czuje że to sprawka chińczyków , bo oni nie mogą grać na TERA RU :D , myślę że sytuacja ustabilizuje się do końca tygodnia .

@Edit

Aktualnie na forum TERA RU, jest burza, ponieważ gracze z founderpakami mają priorytetowe wejście na serwer a gracze VIP są w tej samej kolejce co gracze bez VIPa. 420 stron tematu o tym jest , nie da się tego przemielić bo co 10 min ponad 100 postów w tym temacie jest xD , prawdopodobnie Gracze Fouder oraz VIP będą w kolejce Premium a gracze bez VIP w kolejce normal.

Ale tak jak pisałem wyżej , kolejki będą się utrzymywać na serwerze przez około tydzień potem całkowicie znikną, skończy się boom na TERA R i zostaną już tylko aktywni gracze .

UWAGA!!

Dziś tj. 27.02.2015 od godziny 16:00 Czasu PL ,na serwerze Arun zostanie wprowadzona blokada tworzenia postaci.

Blokada wstępnie będzie nałożona na 72 godziny. Jeśli ktoś nie zrobił postaci do tej pory, na tym serwerze , będzie mógł to zrobić dopiero jak zostanie zdjęta blokada.

Blokada spowodowana jest tym iż 70% gildii zadeklarowało się grać na Arunie , i tylko na tym serwerze kolejki są po 3000 + , inne serwery mają po max 500 a czas oczekiwania na wejście na serwer nie przekracza 30 minut.

6517648.gif

NO to lipa konta teraz tez nie mogę zrobić pisze ze jest blokada dla mojego kraju

NO to lipa konta teraz tez nie mogę zrobić pisze ze jest blokada dla mojego kraju

W pierwszym poście w tym temacie masz filmik, jak stworzyć konto. Tak samo jest w newsie na głównej.

@Edit

2n1x8r8.png
:D

Ja w takiej sprawie... Jak wygląda sprawa z językiem, czytałem że zangielszczenie ma wejść w ciągu kilku tygodni. Chciałem to potwierdzić czy może ma ktoś jakieś dokładniejsze dane. Pozdr