Co wy pierdzielicie ludzie, wypowiadacie się jak eksperci , grałem rok w ArcheAge na wersji RU i było tak samo jak teraz na EU, oczywiście zależy gdzie są serwery położone ,
Po 2 ,
Grałem na CBT1 sporo czasu wbiłem 60 lv , z palcem w nosie nie miałem problemu z żadnym BAmem czy intestacją , tak samo jak na wersji EU, nie odczułem żadnej różnicy a gram w TERE od czasów P2P to był rok 2012, :

dlatego następnym razem jak grupa ekspertów w teoretyzowaniu się wypowie , polecam sprawdzić samemu zanim się oceni, bo jak narazie to coś tam powiedzieliście ale jakoś nie poparliście swoje argumenty żadnymi dowodami, tym bardziej iż na wersje RU przechodzi kilka dużych gildii z EU nie tylko sami ruscy , może to i lepiej iż tak zniechęcacie, mniej polaków = spokój na serwerze
Polecam Filozofie jako kierunek studiów "pampersom" ![:D]()
od bloka, pingu i tarczy ![:D]()
Serio, wolę już grać na EU niż z debilami z Rosji.
Też bym się w ogóle nie napalał na wersję RU, skoro są dwie aktualnie działające. Dzisiaj Ruscy, jutro kebaby i zacznie się narzekanie jaka to zła wersja.
Wy na prawdę nie wiecie o co chodzi?
Chodzi o pokazanie ruskim gdzie ich miejsce, gnębieni byli na EU od czasów P2P, teraz gnębieni będą na ich wersji , trochę logiki.
Co do 2 działających wersji ,
Na NA macie ping 300+ , ale pampersy z góry od bloka pingu wam opowiedzą historię o bamach i na hita padaniu na wysokim pingu , 2 wersja ma Gamefroge którym już 2 razy community próbowało odebrac TERE za ich skandaliczne prowadzenie gry , zresztą kto gra od dawana wie jaka prawda jest, ludzie co teraz przyszlig rać nie wiedzieli jak było kiedyś i nie mają porównania.
@Edit
Już nie pamiętacie tego, co wasz kochany GameFroge robił z TERA Online?
http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/To-si%C4%99-doigrali-Gracze-TERA-Online-pisz%C4%85-petycj%C4%99-do-Bluhole-Studios-aby-odsun%C4%99li-GameForge-od-wydawania-gry-Maj%C4%85-ju%C5%BC-prawie-500-podpis%C3%B3w