Tera ru

Witam

Pewnie wielu z was ma żal do GF za skandaliczne prowadzenie TERA EU , z drugiej strony grać na TERA NA to duże pingi
Mało z was o tym wie ale powstaje rosyjska wersja TERA Online

http://www.tera-online.ru/

Gra właśnie wyszła z 1 fazy testów CBT, w której miałem szanse uczestniczyć i muszę powiedzieć że jest dobrze
Pingi w granicach 80/90 , bardzo duża ilość graczy przeważnie z Rosji ,
Klient w Języku rosyjskim ( ale wystarczy skopiować plik .dat z wersji EU i mamy grę w całości po angielsku , niemiecku czy co tam sobie skopiujecie .)

CBT 2 ma wystartować w styczniu 2015 , a premiera na wiosnę 2015,

Aby dostać się do CBT/OBT można kupić Founder Packi, są strasznie Tanie ponieważ rubel jest strasznie słaby!! :D

Ceny na dzień 24.12.2014

- Brąz : 25.88 PLN

- Srebrny : 51.76 PLN

- Złoty : 129.4 PLN

Ktoś chętny?

@Edit

TERA Ru, jest oficjalną wersją gry.

@Podsumowanie CBT1, polecam tłumaczenie stron przez google translate.

http://www.tera-online.ru/news/79/

Problem w tym, ze znajac ruskow beda albo blokowac latki jezykowe albo banowac graczy z uzywanie ich :(

Problem w tym, ze znajac ruskow beda albo blokowac latki jezykowe albo banowac graczy z uzywanie ich

Kto grał w TERA na pamieć idzie :D , bo gra jest taka sama ja EU

Ja nie korzystałem z tej łatki wszystko z pamięciówki leciałem i nie było problemów :), ale znajomi korzystali i działało

Na FB napisali że nie będzie bloka dla EU/NA

@up jasne. A za jakiś czas wyłączą serwery - każdy wie co teraz się dzieje w Rosji. Zresztą - co to za gra gdzie wszystko leci się z pamięci?

Ping w granicach 90? To b.duzo praktycznie z ruskiem nie ma szans na pvp, o bg nie wspomne. Przeciez to non target i ping powinien byc w granicach max 20. Z jezykiem eng. bedzie problem bo ingerowanie w pliki gry jest karane. Po za tym kazdy glupi patch bedzie kolidowal. Nie wiem po co sie nakrecac skoro mamy juz 2 wersje gry.

Ping w granicach 90? To b.duzo praktycznie z ruskiem nie ma szans na pvp, o bg nie wspomne. Przeciez to non target i ping powinien byc w granicach max 20. Z jezykiem eng. bedzie problem bo ingerowanie w pliki gry jest karane. Po za tym kazdy glupi patch bedzie kolidowal. Nie wiem po co sie nakrecac skoro mamy juz 2 wersje gry.

Non target z zablokowaną animacją, a to duża różnica i pvp nie jest już tak wymagające.

nawet jeśli to i tak ping daje przewagę, non target z zablokowaną animacją to nie co target w którym naciska się 1,2,3,4,5 itd. for the win.

Po za tym jest Tera EU gdzie nie ma pay2win tak więc po co szukać czegoś innego skoro jest już coś i jest dobre.

Zablokowana animacja czy nie sproboj zabic BAMa high lvlowego na takim pingu cwaniaczku. Nie zdazysz obronic sie blokiem, ani odskoczyc unikiem bo opoznienie jest na tyle wystarczajace. Zrobisz blok ale i tak otrzymasz 100% obrazen bo mob nie ma opoznienia a ty masz. Powodzenia na wersji RU.

Serio, wolę już grać na EU niż z debilami z Rosji.

Też bym się w ogóle nie napalał na wersję RU, skoro są dwie aktualnie działające. Dzisiaj Ruscy, jutro kebaby i zacznie się narzekanie jaka to zła wersja.

Co wy pierdzielicie ludzie, wypowiadacie się jak eksperci , grałem rok w ArcheAge na wersji RU i było tak samo jak teraz na EU, oczywiście zależy gdzie są serwery położone ,

Po 2 ,
Grałem na CBT1 sporo czasu wbiłem 60 lv , z palcem w nosie nie miałem problemu z żadnym BAmem czy intestacją , tak samo jak na wersji EU, nie odczułem żadnej różnicy a gram w TERE od czasów P2P to był rok 2012, :

6r53mh.png

dlatego następnym razem jak grupa ekspertów w teoretyzowaniu się wypowie , polecam sprawdzić samemu zanim się oceni, bo jak narazie to coś tam powiedzieliście ale jakoś nie poparliście swoje argumenty żadnymi dowodami, tym bardziej iż na wersje RU przechodzi kilka dużych gildii z EU nie tylko sami ruscy , może to i lepiej iż tak zniechęcacie, mniej polaków = spokój na serwerze

Polecam Filozofie jako kierunek studiów "pampersom" :D:D od bloka, pingu i tarczy :D

Serio, wolę już grać na EU niż z debilami z Rosji.

Też bym się w ogóle nie napalał na wersję RU, skoro są dwie aktualnie działające. Dzisiaj Ruscy, jutro kebaby i zacznie się narzekanie jaka to zła wersja.

Wy na prawdę nie wiecie o co chodzi?

Chodzi o pokazanie ruskim gdzie ich miejsce, gnębieni byli na EU od czasów P2P, teraz gnębieni będą na ich wersji , trochę logiki.
Co do 2 działających wersji ,

Na NA macie ping 300+ , ale pampersy z góry od bloka pingu wam opowiedzą historię o bamach i na hita padaniu na wysokim pingu , 2 wersja ma Gamefroge którym już 2 razy community próbowało odebrac TERE za ich skandaliczne prowadzenie gry , zresztą kto gra od dawana wie jaka prawda jest, ludzie co teraz przyszlig rać nie wiedzieli jak było kiedyś i nie mają porównania.

@Edit

Już nie pamiętacie tego, co wasz kochany GameFroge robił z TERA Online?

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/To-si%C4%99-doigrali-Gracze-TERA-Online-pisz%C4%85-petycj%C4%99-do-Bluhole-Studios-aby-odsun%C4%99li-GameForge-od-wydawania-gry-Maj%C4%85-ju%C5%BC-prawie-500-podpis%C3%B3w

Na ruskim serwerze pokazac milionowej ruskiej populacji gdzie ich miejsce. You made my day ^^ Po za tym GF sie poprawil.

Po za tym GF sie poprawil.

Nie You made my day , :D , jakoś nie odczułem żadnej różnicy poza nowymi bajerami w cash shopie

Wszystko się da, skoro największe gildie przechodzą , im dalej od GF tym lepiej.

Wy na prawdę nie wiecie o co chodzi?Chodzi o pokazanie ruskim gdzie ich miejsce, gnębieni byli na EU od czasów P2P, teraz gnębieni będą na ich wersji , trochę logiki.

Nie rozumiem Twojej "logiki". Gdzie ma być miejsce rusków jak nie na ruskim serwerze? Ile ja bym dał żeby wszyscy ci Rosjanie się wynieśli z europejskich serwerów Doty i CS'a raz na zawsze, a Ty chcesz zaludniać Polakami ich serwery. Zrozumiałbym jeszcze taką opcję gdyby Tera EU faktycznie była jakaś niegrywalna, ale podobnie jak przedmówcy uważam, że Gameforge akurat w przypadku Tery zaczął się starać i item shop jest bardzo przystępny (ofc, nie mówię, że są idealni bo support często pozostawia wiele do życzenia).

Witam

Pewnie wielu z was ma żal do GF za skandaliczne prowadzenie TERA EU , z drugiej strony grać na TERA NA to duże pingi
Mało z was o tym wie ale powstaje rosyjska wersja TERA Online

http://www.tera-online.ru/

Gra właśnie wyszła z 1 fazy testów CBT, w której miałem szanse uczestniczyć i muszę powiedzieć że jest dobrze
Pingi w granicach 80/90 , bardzo duża ilość graczy przeważnie z Rosji ,
Klient w Języku rosyjskim ( ale wystarczy skopiować plik .dat z wersji EU i mamy grę w całości po angielsku , niemiecku czy co tam sobie skopiujecie .)

CBT 2 ma wystartować w styczniu 2015 , a premiera na wiosnę 2015,

Aby dostać się do CBT/OBT można kupić Founder Packi, są strasznie Tanie ponieważ rubel jest strasznie słaby!! :D

Ceny na dzień 24.12.2014

- Brąz : 25.88 PLN

- Srebrny : 51.76 PLN

- Złoty : 129.4 PLN

Ktoś chętny?

@Edit

TERA Ru, jest oficjalną wersją gry.

@Podsumowanie CBT1, polecam tłumaczenie stron przez google translate.

http://www.tera-online.ru/news/79/