Witam czy da się jakoś zatrzymać ściąganie aby później ściągać z tamtego momentu co skączyliśmy?
Tera Ściąganie
tak, normalnie po wylczeniu lunchera jak wlaczysz go potem to nastąpi sprawdzenie plików, sprawdzi Ci, ile ściągnąles ostatnim razem i zacznie sciagac od momentu w ktorym skonczyles, bez przypału ;D
Dzieki
To chyba jasne gra zajmuje 20 GB więc nie wiem jak ktoś o łączu 5mb/s ma to pobrać bez przerwy (tak na marginesie ja też pobieram)
Sory za offtop ale ile dokladnie gra wymaga miejsca?
Instalka ma koło 26 gb, do tego update z 20gb +, czyli łącznie potrzeba ściągnąć około 50gb, aby zacząć grać w wersje Eu, dlatego postanowiłem grac na Us, tam jest streaming klient, i wystarczy ściągnąć około 3gb i można się logować ^.-
To chyba jasne gra zajmuje 20 GB więc nie wiem jak ktoś o łączu 5mb/s ma to pobrać bez przerwy (tak na marginesie ja też pobieram)
tak normlanie zostawiasz kompa na noc wlaczonego i rano masz sciagnieta gre??? nie widze problemu ?
co k**wa, 50 gb?!
To mi się będzie ze 150 godzin pobierać...
Jakie 50 GB? Człowieku, chyba przegiąłeś... U mnie musiałem zwolnić coś ok. 20 GB.
Instalka ma koło 26 gb, do tego update z 20gb +, czyli łącznie potrzeba ściągnąć około 50gb
:lol:
Mam nadzieje że sciąganie leci full łączem
U mnie niestety nie.
moj folder TERA zajmuje w tym momencie 26gb a sciaga mi sie patch z predkoscia 12mb/s i pisze 30 minut wiec nie wiem, cos pogmatwane jest troszku
Niektóre pliki się podmieniają a nie tworzą nowe, gra waży ~25GB.
U mnie po zainstalowaniu i pełnym patchu waży 26,1 GB.
potwierdzam: 26,1 GB po zainstalowaniu i sciagnieciu wszystkich "paczy"

Wie ktoś dlaczego pobiera się 100kb/s do 300kb/s? Zawsze mam 1mb/s
Pewnie serwery są przeciążone,ponieważ sporo osób pobiera
W opcjach Lauchera zmień pierwszą opcję z ziolenego na czerwony ( innymi słowy p2p wyłącz ;p ). Powinno pomóc.
U mnie ciśnie na otwartej przepustnicy ale ja właściwie nie mam takiego wyżyłowanego łącza (250-270 kB/s) więc to pewnie dlatego. Wspierajcie mnie duchowo, bo już mam odpalony launch ponad godzinę i może dobijam już te 4% 8)
włączyłem te p2p i jeszcze gorzej jest..