Tera serwery EU

Witam,

Wracam wraz ze znajomymi do tery i w związku z tym mam jedno drobne pytanie do starych wyjadaczy i osób najbardziej zorientowanych: Który serwer ma największą populację waszym zdaniem ?

Wybaczcie,że zakładam nowy temat w tej popularnej kwestii ale zależy mi na najświeższych informacjach.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam!

Killian i Mystel są na równi z populacją, tylko nie orientuję się jak cenowo jest aktualnie na Mystelu w porównaniu do Kiliana.

Dodam od siebie, że na Mystelu dobranie party na 65lv będąc tankiem/healerem zajmuje od 2 sekund do 3 minut a jako DPS 15minut nawet do godziny. Radzę się zastanowić nad klasą zanim zaczniecie grać.

Można też dodać, że później na dpsa bez +15 większość ludzi krzywo patrzy.

Polecam Killian, więcej polaków i na serverze PvP zawsze jest więcej do roboty bo lepiej mieć możliwość pk niż jej nie mieć.

Witam,

Wracam wraz ze znajomymi do tery i w związku z tym mam jedno drobne pytanie do starych wyjadaczy i osób najbardziej zorientowanych: Który serwer ma największą populację waszym zdaniem ?

Wybaczcie,że zakładam nowy temat w tej popularnej kwestii ale zależy mi na najświeższych informacjach.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam!