Witam
Moze mi ktos powiedziec na jakim serwie graja polacy i gdzie sa polskie gildie? Jak jaksies znacie to poprosilbym o TS3 i ewentualne fora.
Witam
Moze mi ktos powiedziec na jakim serwie graja polacy i gdzie sa polskie gildie? Jak jaksies znacie to poprosilbym o TS3 i ewentualne fora.
tera upadła
@Up Widzę że kolejny analityk się narodził, jeśli nie masz nic co pomorze koledzę po co sie udzielasz, wybacz kolego ja ci nie mogę pomóc, ale widziałem że zbierali się chłopaki z tego forum na US
ja gram na Lake of Tears, ostatnio zbierała sie grupka z naszego forum i rowniez poszla na ten serwer, nie wiem, jak jest na innych
czy to wazne czy PvP czy PvE? dostaniesz 58 lvl, wiec end-game PvP i rajdy beda identyczne dla obu serwerow, ponadto wszystkie swiaty TERA USA sa high, wiec nie ma problemow, ze ktorys jest mniej zaludniony, a ktorys wiecej
@Lewusoni dopiero co mówiłeś, że silk upadł i nie ma po co w niego grać, żeby zagrać w tere, a teraz piszesz, że tera upadła co nie jest prawdą. Ogarnij się.
@Zairiss idź za guru on będzie twoim mentorem
Jeśli zamierzasz być aktywnym graczem, zapraszam na serwer Celestial Hills.
Codzienne rajdy na Wonderholme HM (dla tych co chcą się ubrać boost na NM), miła atmosfera na TS, a także free pomoc w grze.
To najlepszy czas, aby zacząć grę na US, z racji tego iż po osiągnięciu lvl capa, zdobycie ilvl 166+ to nie żaden problem (nowy patch ftw).
Proszę o kontakt na skype (razerka) lub steam (razerka).
Można także wejść na TS który podam na PM.
Sporo graczy z tego co się orientuję jest też na Mount Tyranas.
No ja właśnie pobieram Terę US i sie zastanawiam na jakim serwie znajdę Polską gildie
Poszukuje kogos zaufanego kto moglby mi zalozyc postac na servie lake of tears niestety z moim netem nie zdaze sciagnac tery zanim skonczy sie event ... Jesli ktos by byl chetny i jest osoba godna zaufania prosze o kontakt na PW.
(Wiem ze powinienem zalozyc nowy temat ale skorzystam z juz istniejacego z watkiem TERY US , Z gory przepraszam )
ja też na tym pierwszym serverze pvp mam konto to z miłą chęcią pogram od jutra
Witam