TERA serwery US

Witam

Moze mi ktos powiedziec na jakim serwie graja polacy i gdzie sa polskie gildie? Jak jaksies znacie to poprosilbym o TS3 i ewentualne fora.

tera upadła

@Up Widzę że kolejny analityk się narodził, jeśli nie masz nic co pomorze koledzę po co sie udzielasz, wybacz kolego ja ci nie mogę pomóc, ale widziałem że zbierali się chłopaki z tego forum na US

ja gram na Lake of Tears, ostatnio zbierała sie grupka z naszego forum i rowniez poszla na ten serwer, nie wiem, jak jest na innych

czy to wazne czy PvP czy PvE? dostaniesz 58 lvl, wiec end-game PvP i rajdy beda identyczne dla obu serwerow, ponadto wszystkie swiaty TERA USA sa high, wiec nie ma problemow, ze ktorys jest mniej zaludniony, a ktorys wiecej

@Lewusoni dopiero co mówiłeś, że silk upadł i nie ma po co w niego grać, żeby zagrać w tere, a teraz piszesz, że tera upadła co nie jest prawdą. Ogarnij się.

@Zairiss idź za guru on będzie twoim mentorem :D

Jeśli zamierzasz być aktywnym graczem, zapraszam na serwer Celestial Hills.

Codzienne rajdy na Wonderholme HM (dla tych co chcą się ubrać boost na NM), miła atmosfera na TS, a także free pomoc w grze.

To najlepszy czas, aby zacząć grę na US, z racji tego iż po osiągnięciu lvl capa, zdobycie ilvl 166+ to nie żaden problem (nowy patch ftw).

Proszę o kontakt na skype (razerka) lub steam (razerka).

Można także wejść na TS który podam na PM.

Sporo graczy z tego co się orientuję jest też na Mount Tyranas.

No ja właśnie pobieram Terę US i sie zastanawiam na jakim serwie znajdę Polską gildie ;)

Poszukuje kogos zaufanego kto moglby mi zalozyc postac na servie lake of tears :) niestety z moim netem nie zdaze sciagnac tery zanim skonczy sie event ... Jesli ktos by byl chetny i jest osoba godna zaufania prosze o kontakt na PW.

(Wiem ze powinienem zalozyc nowy temat ale skorzystam z juz istniejacego z watkiem TERY US , Z gory przepraszam )

ja też na tym pierwszym serverze pvp mam konto to z miłą chęcią pogram od jutra :)

Witam

Moze mi ktos powiedziec na jakim serwie graja polacy i gdzie sa polskie gildie? Jak jaksies znacie to poprosilbym o TS3 i ewentualne fora.