Tera - Serwery

Witam, mam dwa pytania dotyczących tejże produkcji.

1. Czy w ostatnim czasie (kilka miesięcy) powstały jakieś nowe serwery? Chodzi mi tu przede wszystkim o świeży start.

2. Czy jeżeli powstały, to jest sens na nich grać. Chodzi mi tu głównie o populację danego serwera.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

1.Nie nie powstały żadne nowe serwery ani na EU ani na US .

Większość gramy przeniosła się na serwery US gdyż EU " śmierdzi" że się tak wyraze.

A co do serwera to poczytaj tutaj lub na tera info jaki serwer wybrać

Moim zdaniem nie ma sensu nastawiać się na grę na nowym serwerze. Levelcap można w tej grze wbić całkiem szybko, więc nawet grając na serwerze pvp powinieneś dać sobie radę. Jeśli szukasz serwera z dużą populacją, to proponuję mimo wszystko serwer pvp. Grałam długo na Arcadii (pve EU), ale porównując go z Killlianem (pvp EU) stwierdzam, że serwery pve powoli wymierają, a te drugie mają się całkiem dobrze. W każdym razie nie jest to już tak duża populacja jak była tuż po przejściu gry na F2P (pamiętam, że aby wejść na Veritas - pve EU - trzeba było czekać 20 minut) i pewnie już nie będzie. Teraz wszyscy czekają na Terę2 :D

Nie ma sensu czekać na nowy serwer. Wbij na YouTube i sprawdź poradniki jak lvlować. Poproś graczy o pomoc z BAMami i dungami. Lvle idą jak głupie.

Co do populacji to Forvsol1 ma rację. Jedynie PvP. Zresztą w tej grze poza zabijaniem innych jest mało do roboty.

warto grac na EU ? czy allserwery low i kaplica?

warto grac na EU ? czy allserwery low i kaplica?

EU nie polecam support ssie..., potrafią bezpodstawnie banować ludzi... strata czasu... i tym bardziej pieniędzy!!! nie dość że możesz stracić przez ten zidiociały support konto to jeszcze dwa razy więcej zapłacisz za itemy w IS niż na US wersji. A jeśli szukasz serwera z kim będzie można pograć przy BAM'ach, World Bossach czy Dungeonach od razu Tobie odradzam EU wersje bez skilla na te bestie dużo nie zdziałasz bo tam znaleźć towarzysza do wspólnej walki PvE na niższych lvlach graniczy z cudem...

Witam, mam dwa pytania dotyczących tejże produkcji.

1. Czy w ostatnim czasie (kilka miesięcy) powstały jakieś nowe serwery? Chodzi mi tu przede wszystkim o świeży start.

2. Czy jeżeli powstały, to jest sens na nich grać. Chodzi mi tu głównie o populację danego serwera.

Z góry dziękuję za odpowiedź.