Witam szukam ludzi do ropoczęcia wspólnej gry najchętniej na jakimś serwerze PVP.Ze swojej strony chętnie zagram lancerem.
[Tera] Szukam ludzi
Chętnie bym dołączył do ciebie ale my mamy już ze znajomymi 44lvl więc raczej nas nie dogonisz a Lancer by się przydał gdyż ja gram Berserkerem a znajomi Myqu-Pierst Inami-Sorcer i wszyscy mamy taki sam lvl. Server samael
siema też chętnie dołącze właśnie zrobiłem nowego archera i polecam server Essenia
a jak tam wieczorem kolejki na ess?
Ja glam na Samael i jest wszystko ok żadnych kolejek a ludzi także jest multum.
na ess też jest spoko
Zapraszam do największego skupiska graczy TERY http://teraonline.info.pl/teraforum/index.php
tam na pewno znajdziecie gildię lub towarzyszy do gry prędziej niż tutaj na forum gier free to play.
Rozważam zakup Tery (endgame trochę boli ;/), więc jak coś, to dam znać.
to co jakiś skype ? albo co ?
to ja mogę zagrać od początku z wami skype:Adamorth
a gdzie zaczynacie grać essenia czy samael?
ja tam nie wiem ale osobiście polecam essenie i mój skype : czikita_firma ( nick nie od firmy jp )
Ehh zagralbym z wami ale ten skype :/ no nic trudno. Powodzenia, poszukam kogos innego.
Jak się już nas parę osób zebrało to piwnniśmy się zgadać na jakaś konkretną godzinę jutro lub w sobotę i rozpocząć wspólną przygodę.
Co do komunikacji to nie robi różnicy skype czy jakis inny komunikator. Pozdrawiam
Jezeli zdecydujecie sie na inny komunikator niz skype wtedy jestem chetny, problem jest w tym ze skype nie posiada aktywacji glosu po przycisnieciu danego hotkey'a. Tak ze jak cos zagram prawdopodobnie mysticem albo sorcem.
Osobiście zdecydowałem sie na serwer Samael, gdyby ktoś chciał sie przyłączyć to zapraszam.
Nick w grze Khakir.
Jezeli zdecydujecie sie na inny komunikator niz skype wtedy jestem chetny, problem jest w tym ze skype nie posiada aktywacji glosu po przycisnieciu danego hotkey'a. Tak ze jak cos zagram prawdopodobnie mysticem albo sorcem.
Samael gramy tam, ale przecie jak to nie ma? to jakim cudem ja mam ustawione to na capslocku O_O?
Ja tu trochę z innej beczki:
Bardzo chętnie przyjmę triala od dobrego samarytanina. Muszę sprawdzić jak sobie mój komp radzi z tą grą na chwilę obecną zanim ją kupię.
Btw. jutro TERA na amazonie za 25$, tylko nie wiem która.
trial nie działa tak jak powinien więc nie masz co prosić o niego niestety:/
To dziwne, że tak mówisz, bo na forum tera europe nikt nie narzeka i się wymieniają invitami. Może w swoich próbach nie spełniałeś warunku: "Konto e-mail nie może być powiązane z żadnymi wcześniejszymi testami beta".
Czyli need świeży e-mail.