TERA UE Client

Witam!

Ostatnio czytam sobie [rosyjskie] forum i odnalazłem, że pracują oni nad private serverem do wersji ENG!

Link'a do client'a znajdziecie tutaj: KLIK

A odnośnik do strony serwer'a tu: KLIK

Tut. co, gdzie i jak: KLIK

I ostatnia rzecz skąd wiem o tym, że pracują oni na ENG wersji i, że nie jest to jakiś fake: KLIK

Tutaj macie poprawki, które nastąpiły wraz z przejściem na Europejskiego klienta:

Po aktualizacji, dokonanie następujących zmian:

1. Poprawiono teleporter

2.Poprawiono wyświetlanie listy znaków, dostosowując reloga

3. Fix kierunek ataku łuczników

4. Wyświetla statystykę w wyskakującym menu

5. Usunięte wydarzenie-end rozpocząć walkę 6. Niestandardowe komunikaty systemowe

7. Wyprostował prywatny czat

P.S Dla zainteresowanych klient gry waży 23.66GB :x

Witam!Ostatnio czytam sobie [rosyjskie] forum i odnalazłem, że pracują oni nad private serverem do wersji ENG!Link'a do client'a znajdziecie tutaj: KLIKA odnośnik do strony serwer'a tu: KLIKTut. co, gdzie i jak: KLIKI ostatnia rzecz skąd wiem o tym, że pracują oni na ENG wersji i, że nie jest to jakiś fake: KLIKTutaj macie poprawki, które nastąpiły wraz z przejściem na Europejskiego klienta:Po aktualizacji, dokonanie następujących zmian: 1. Poprawiono teleporter 2.Poprawiono wyświetlanie listy znaków, dostosowując reloga 3. Fix kierunek ataku łuczników 4. Wyświetla statystykę w wyskakującym menu 5. Usunięte wydarzenie-end rozpocząć walkę 6. Niestandardowe komunikaty systemowe 7. Wyprostował prywatny czatP.S Dla zainteresowanych klient gry waży 23.66GB :x

Island of dawn moze bedzie dzialal + zamkna server jak wystartuje off:)

Witam!

Ostatnio czytam sobie [rosyjskie] forum i odnalazłem, że pracują oni nad private serverem do wersji ENG!

Link'a do client'a znajdziecie tutaj: KLIK

A odnośnik do strony serwer'a tu: KLIK

Tut. co, gdzie i jak: KLIK

I ostatnia rzecz skąd wiem o tym, że pracują oni na ENG wersji i, że nie jest to jakiś fake: KLIK

Tutaj macie poprawki, które nastąpiły wraz z przejściem na Europejskiego klienta:

Po aktualizacji, dokonanie następujących zmian:

1. Poprawiono teleporter

2.Poprawiono wyświetlanie listy znaków, dostosowując reloga

3. Fix kierunek ataku łuczników

4. Wyświetla statystykę w wyskakującym menu

5. Usunięte wydarzenie-end rozpocząć walkę 6. Niestandardowe komunikaty systemowe

7. Wyprostował prywatny czat

P.S Dla zainteresowanych klient gry waży 23.66GB :x