Witam, na grę mam czas w granicach 16-23. Zatem lepiej grać na Us czy Eu?. Z tego co wiem to na us ma się więcej fps-ów no i więcej ludzi jest , oczywiście w późniejszych porach. A na Eu ponoć bardzo mało osób i tylko na kilianie. Zatem Gdzie lepiej mi będzie grać?
Tera Us? Eu?
Zdecydowanie Eu bo załapiesz się na nexusy
Nie prawda na EU jest sporo graczy i zawsze znajdziesz pt (ale tylko server kilian)
Tak ostatnio po pathu strasznie zmula EU
zapomniałem dodać moim zdaniem największym minusem na Eu to ludzie totalna trolowizna praktycznie
US w tych porach praktycznie tam nikt nie gra gracze zaczynają się tam pojawiać od 22 a Nexusy są tak miedzy 1 a 3 w nocy(w czym na Nexusie powodzenia życzę na Nexusach i na BG pingi są nie miłośierne chyba że preferujesz tylko gre PvE
tak więc w twoim wypadku EU
PS
u mnie na BG dało się grać ale czuć było opóźnienia skili
Zdecydowanie EU:
- Załapiesz się na Nexusy
- Mniejsze Pingi
- Odnajdziesz znajome community, więcej Polskich (tak, też są ogarnięte) gildii
Co do Community EU, że pełno trolli i innych debili to i tak norma, nawet na US - Oni są WSZĘDZIE. Rozwiązaniem jest na to znalezienie ogarniętej gildii i tłuczenie instancji, w znajomej ekipie z Gildii. (Później nawet nie będziesz patrzył na Global Chat
Polecam wybrać serwer Killian
Zdecydowanie EU? Spadlem z krzesla jak to przeczytalem. Najgorszy support 4ever, i sama naza firmy zobowiazuje... GameForge aka GameFail. Na US ping jest podobny, wiecej kontentu, lepszy IS, F2P a nie freeminimum jak na EU, nie trzeba inwestowac kasy PLN. Jesli chodzi o populacje to US miazdzy EU 2x jak nie 3x krotnie. Ktos chce pograc na US? Pisac do mnie na gadu. Mam prywatnego ts3 i mala ekipe gotowa do gry.
Zdecydowanie EU? Spadlem z krzesla jak to przeczytalem. Najgorszy support 4ever, i sama naza firmy zobowiazuje... GameForge aka GameFail. Na US ping jest podobny, wiecej kontentu, lepszy IS, F2P a nie freeminimum jak na EU, nie trzeba inwestowac kasy PLN. Jesli chodzi o populacje to US miazdzy EU 2x jak nie 3x krotnie. Ktos chce pograc na US? Pisac do mnie na gadu. Mam prywatnego ts3 i mala ekipe gotowa do gry
tak wiadomo GF ale w takich porach co napisał to ludzi praktycznie nie ma na US i wogóle nie zagra na Nexusie i więcej rodaków jest zresztą zrobi jak uważa ale fakt jest taki jak zagra na US to pójdzie do Eu
Wiekszosc stara sie unikac polaczkow
Ludzie sa ciagle na US, niezaleznie od godziny.
Na Us grałem chyba o każdej porze i ludzie byli zawsze. Co do pingu to jest praktycznie nieodczuwalny. Jest też lepsza optymalizacja.
Na Us grałem chyba o każdej porze i ludzie byli zawsze. Co do pingu to jest praktycznie nieodczuwalny. Jest też lepsza optymalizacja.
tak zgadzam się mają lepszą optymke ale ludzi w naszych godzinach jest dużo mniej i jak pisałem tam dopiero ludzie się zbierają od 22 godziny i chyba naj większym minusem jest godziny otwarcia nexusów
Wiekszosc stara sie unikac polaczkow Ludzie sa ciagle na US, niezaleznie od godziny.
tak są oczywiście ale w małych ilościach porównująć do Eu
moim zdaniem ludzie mogą się zainteresować US tylko wtedy jak grają po nocach tak to niestety tylko EU zostaje
zresztą na BG pingi zjadają (zależne od internetu)
podsumowując fakt jest taki jak ktoś zaczyna na US to i tak potem większość idzie do EU taki jest fakt (wiem bo zbierałem na US ludzi) i nie zmieni to lepszy suport i optymka niestety bo największą wadą dla nas europejczyków są godziny otwarcia nexusów i pingi i to niestety psuje grę i tak powiem że lepiej zacisnąć poślady i grać na EU
PS
zawsze jak nie wiemy gdzie grać można pobrać dwie wersje gry ale uprzedzam dopiero problemy z pingami odczujemy na BG tzn . jak dobijemy 30lvl
PS2
jak pisałem wyżej jak ktoś tylko jest zainteresowany PvE to polecam US
PS3
myślę że koniec spamu bo ten temat jest o czymś innym a kolega co założył temat już dostał odpowiedź
coo do EU i killana...graja tam w wiekszosci same max lvle.Nizsze to poprostu alty , clany afk , nitk sie nie odzywa na chatach nie odpowiadaja na pytania na ts siedzi z 4-5 osob gora...a online po 30 Ogolnie nie poelcam tery strasznie nudzi sie szybko ,ten non target gdzie musisz latac pol godziny za mobem lub pk , ktorzy jada cie w sekunde..taki sorc:) Rzuca skila bum i cie nie ma.
Temat do Zamknięcia: )
coo do EU i killana...graja tam w wiekszosci same max lvle.Nizsze to poprostu alty , clany afk , nitk sie nie odzywa na chatach nie odpowiadaja na pytania na ts siedzi z 4-5 osob gora...a online po 30 Ogolnie nie poelcam tery strasznie nudzi sie szybko ,ten non target gdzie musisz latac pol godziny za mobem lub pk , ktorzy jada cie w sekunde..taki sorc:) Rzuca skila bum i cie nie ma.
na każdą klase trzeba mieć taktyke uważasz że w 5 minut zaczniesz wyżynać wszystkich oO tak nie ma w żadnej grze multi
domyślam się że nawet nie wylewelowałeś postaci i jej nie ubrałeś to na pewno na BG na hita ciebie mieli XD
Zamykam na prośbę autora. Jak coś ten teges to pw.
Witam, na grę mam czas w granicach 16-23. Zatem lepiej grać na Us czy Eu?. Z tego co wiem to na us ma się więcej fps-ów no i więcej ludzi jest , oczywiście w późniejszych porach. A na Eu ponoć bardzo mało osób i tylko na kilianie. Zatem Gdzie lepiej mi będzie grać?