Tera us

Witam

Chce zacząć grać w tere i nie robi mi różnicy gdzie będę grał a widzę że sporo tematów przemawia za tym żeby grać na US i tu moje pytanie ... w czym US jest lepszy ?? czy US jest f2p ? oraz jeżeli poprzednie pytanie na Tak to czy tam też są konta typu veteran ??

Pozdrawiam

Temat wałkowany pierdyliard razy. Wystaczy, że przejrzysz sobie kilka tematów w dół. Szkoda pisać znowu to samo i wywoływać "flejm".

pierwsze pytanie tak 2 pozostale juz nie

w sumie f*ck it ... z lagami to nie gra wiec będę grał na EU, ale mam jeszcze 2 pytanka :) czy konto veteran można zdobyć tylko kupując jakieś stare konto od graczy ?? bo z tego co czytałem wystarczy kupić prepaid na 30 dni i po tym będzie status veteran czy ktoś może to potwierdzić?? i czy waszym zdaniem jest odczuwalna różnica miedzy veteranem a normalnym kontem ??

aaa zapomniałem ... dodałem na targ ogłoszenie oddam oddam klucz na beta weekend wildstar ale nigdzie go nie ma ... dlaczego ?

warn_ico.png
Warn za double post i wulgaryzm. - Might
w sumie f*ck it ... z lagami to nie gra wiec będę grał na EU, ale mam jeszcze 2 pytanka czy konto veteran można zdobyć tylko kupując jakieś stare konto od graczy ?? bo z tego co czytałem wystarczy kupić prepaid na 30 dni i po tym będzie status veteran czy ktoś może to potwierdzić?? i czy waszym zdaniem jest odczuwalna różnica miedzy veteranem a normalnym kontem ??aaa zapomniałem ... dodałem na targ ogłoszenie oddam oddam klucz na beta weekend wildstar ale nigdzie go nie ma ... dlaczego ?
Warn za double post i wulgaryzm. - Might

konta veteran już nie ma masz nie aktualne info. :P

co do targu musisz poczekać trochę zanim się pojawi

co do lagów jak na razie stwierdzam, że większe są na EU niż na US

WitamChce zacząć grać w tere i nie robi mi różnicy gdzie będę grał a widzę że sporo tematów przemawia za tym żeby grać na US i tu moje pytanie ... w czym US jest lepszy ?? czy US jest f2p ? oraz jeżeli poprzednie pytanie na Tak to czy tam też są konta typu veteran ??Pozdrawiam

Typ kont jest ten sam i na Eu jak i na US

Plusy

duzo wiecej eventów

sporo prezentów się dostaje ( np. teraz jak się zarejestrowałem dostałem peta bonus do exp i mounta)

wiecej ludzi gra :)

Minusy

mozliwość posiadania lagów (choć dla mnie jest to teraz dyskusyjne :))

Nexusy (są w godzinach nocnych w weekendy są wcześniej)

nie ma konta veteran ? czyli można mieć tylko konto normalne lub z wykupionym prepaidem ? a jakie są różnice między nimi ??

przecież US ma tylko tera club mylisz z EU

http://zapodaj.net/687eceadfcdc6.jpg.html << tak teraz jest i na US i na EU

Konto F2P

2 postacie na serwer

1 zakładka w banku

limit wysyłania golda pocztą 10k

większy czas czekania na wejście na dunga / instancje

i jakieś tam chyba jeszcze pierdoły

Generalnie tera club nie daje żadnej przewagi nad darmozjadami.

no a najważniejsze w sumie pytanie ... czy jak kupie prepaid to po jego skończeniu będzie veteran ? bo znalazłem coś takiego w internecie ale nikt tego na 100% nie potwiedziłl

no a najważniejsze w sumie pytanie ... czy jak kupie prepaid to po jego skończeniu będzie veteran ? bo znalazłem coś takiego w internecie ale nikt tego na 100% nie potwiedziłl

a czytałeś co napisałem ?? konta veteran już nie ma masz nie aktualne info. :P

no tak nie ma na US ale na EU nadal jest prawda ? (fakt nie dopisałem że teraz pytam o EU ;p)

Witam

Chce zacząć grać w tere i nie robi mi różnicy gdzie będę grał a widzę że sporo tematów przemawia za tym żeby grać na US i tu moje pytanie ... w czym US jest lepszy ?? czy US jest f2p ? oraz jeżeli poprzednie pytanie na Tak to czy tam też są konta typu veteran ??

Pozdrawiam