Gra ktoś jeszcze? Jak teraz sytuacją z tą grą? Bo myślałem czy aby nie wrócić.
Tera w 2019?
Martwa gierka, szkoda czasu. Lepiej sobie w RaiderZ na privie pograj jak szukasz jakiegoś z tych starszych Non-Targetów.
TERA jest martwą grą, ale privy RaiderZ też.
Kłamałbym gdybym napisał, że Tera jest zalana przez ogrom graczy ale to nie oznacza, że jest ich mało. Sam wróciłem do Tery i od 2 miesięcy gram codziennie. Muszę powiedzieć , że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ilością graczy, a także zmianami jakie w grze nastały.
Przez te 2 miesiące było parę patch wprowadzających nowy sprzęt, eventy oraz małe zmiany dot. balansu. Nie mam żadnych problemów ze znalezieniem graczy na instancje, a wręcz przeciwnie po chwili znajduje się party chętne utłuc kolejnego bossa.
Handel również trzyma się bardzo dobrze. Oczywiście nie zarobisz złamanego grosza na low materiałach ale bez problemu dorobisz się na krafcie endgamowych surowców.
Aktualnie zdobycie cap lvl i przejscie do endgame’u to kwestia zaledwie paru godzin, a dla laika maks 2 dni.
Sprawdz sobie dane ze steam charts https://steamcharts.com/app/323370
peak online w granicach 1k w przypadku uzytkowników steam, do tego trzeba doliczyć 3x tyle. Z moich znajomych (5 osób) tylko ja korzystam ze steam takze 3x to i tak ubogi przelicznik.
Gdybyś się zdecydował to zapraszam do gildi Asciente. Nick w grze Symir, serwer mystel.
pozdrawiam
Co do tego RaiderZ to wiadomo może kiedy ma ruszyć beta? Będzie start w tym roku?
Dzięki, jakbym pobrał Tere to się do was odezwę.