Tera WTF?

Witam wczoraj pobrałem albo raczej usiłowałem pobrać Tere ,ponieważ chciałem znowu zagrać ale nie miałem wystarczająco miejsca na dysku ( podczas instalacji była mowa o 35 gb) wchodze w Faq a tam w rubryce wymaganego miejsca na dysku "50GB (for digital edition) or 30GB (Standard version)" i takie pytanko .

O co do cholery chodzi ?

Bo Tera to jest taka gra, że trzeba miec komputerek z naszej ery. Zjada ona sporo miejsca i jeśli zależy Ci na mega doznaniach graficznych to szykuj się na 50 gb.

Badziej mi chodzi o to ,że jest tam podane 50 GB i 30 GB chodzi o rodzaj dysku czy jak ?

30gb jeśli miałbyś instalować z płytki.

50gb=

-20gb miejsca na instalkę

-30gb waga samej już zainstalowanej gry

Proste

@Edit

Aktualnie ja mój dysk 640gb Samsung SATA III wyrwałem za 90zł na allegro. Jak to napisał kolega: " Gra jest z tej epoki" i niestety potrzeba już lepszego sprzętu na obsłużenie tej zacnej produkcji.

W erze kamienia łupanego były problemy z miejscem dysku

warn_ico.png
Offtop. Nie wnosisz nic wartościowego do tematu. - Avitus

pewnie z tym 50gb chodzi o to ze po instalacji razem z plikami instalacyjnymi gra tyle wazy

Co do waszej dygresji na temat wagi Tery, to chciałbym wspomnieć iż World of Warcraft z dodatkami waży więcej niż 50 Gb . Znajomy mając dysk 50 GB jeno , nie dał rady zmieścić całego dysku na kompie i żartowałem sobie, że jest jedynym człowiekiem, którego komputer nie spełniał wymagań wowa.

Witam wczoraj pobrałem albo raczej usiłowałem pobrać Tere ,ponieważ chciałem znowu zagrać ale nie miałem wystarczająco miejsca na dysku ( podczas instalacji była mowa o 35 gb) wchodze w Faq a tam w rubryce wymaganego miejsca na dysku "50GB (for digital edition) or 30GB (Standard version)" i takie pytanko .

O co do cholery chodzi ?