Tera ze Steam - Poszukiwanie graczy

Jako iż chciałem zacząć nową przygodę z terą - tym razem tą na steamie co niedawno weszła - szukam graczy.

Wymagania ;
Chęci do gry, może ktoś gildie założy. hm
Gra na serwerze Anscension Valley ( chyba dobrze napisalem )
Dostęp mam do wszystkiego skype/ts/gg/fb co tam dusza zapragnie ;)

Zapraszam do naszej gildi na serwerze mount tyrannas ;) Mamy temat w gildiach

Serwer Anscension Valley - wole PVE niż wkurzające pvp na mount tyrannas.

Samo PvE jest nudne bez tego dreszczyku jak ktoś obok Ciebie przechodzi i jest szansa, że Ci zrobi kuku. :D Ogólnie spora grupa się uzbierała do gry na NA. Na Twoim miejscu bym jednak przemyślał dołączenie do nich.

No właśnie w tym problem, że wczesniej grałem na serwerze EU, max +190 lv cap. I wiele razy zmagałem się z tym, że podczas wykonywania questa, wbijał jakiś "kozak" i nie dawał wstać 30 poziomowi, by ubił kilka potworków... to uciążliwe. A pvp zawsze można robić osobno na pve lub battle areny organizować między gildiami, pvp tylko utrudnia rozgrywkę, aż się grać odechciewa.

Lepszy serwer PVP z rodakami czy PVE bez rodaków? Odpowiedz sobie sam. Sa to serwery NA wiec wielkiego wyboru nie masz.

IMO tak jak chlopaki pisali. MT

edit.

Na MT wbilem 50lvl w ostatni weekend i ani razu nikt mnie nie zaatakowal. Raz widzialem typka na czerwono (warrior) do, którego strzelalo z 4 gunnerów.

Co racja to racja, lepiej z grać z kimś niżeli sam. Zagram na MT.

Jako iż chciałem zacząć nową przygodę z terą - tym razem tą na steamie co niedawno weszła - szukam graczy.

Wymagania ;
Chęci do gry, może ktoś gildie założy. hm
Gra na serwerze Anscension Valley ( chyba dobrze napisalem )
Dostęp mam do wszystkiego skype/ts/gg/fb co tam dusza zapragnie ;)