Teraz Eu vs US

Otoz mam zamiar zaczac przygode z tym mmorpgiem(jako odskocznia od lola :P).

I tu pojawia sie pytanie. Ktory serwer lepszy ? Czy na amerykanskim nie bede mial problemow z pingiem?( 30mbps jesli kogos to interesuje.)

Jest chociaz troche polakow na US? I jak serwery stoja z IS?

Człowieku ogarnij się przeszukaj forum i popatrz czy nie ma takiego już teamu a nie spamujecie czy US czy EU co tydzień. Po to jest forum aby szukać informacji a nie robić nowe non stop nowe tematy o tej samej treści. Odpowiadam US dlaczego bo tak i tyle znajdziesz odpowiedzi w innych postach.

Wybacz ale forum jest od dyskusji. Rownie dobrze moze byc codziennie zakladany nowy temat Eu vs US. A jesli ci to przeszkadza to sie nie wypowiadaj. Chce znac sytuacje teaz a nie z przed tygodnia(A MOZE SIE COS ZMIENILO). A na dodatek moze bede chcial jeszcze podyskutowac o tym co mi napisza? Nie rozumiem zalozenie nowego tematu z tym samym pytaniem zabiera ci miejsce na dysku czy moze dostajesz goraczki?

p.s.

Nie mam zamiaru kontynuowac z toba dyskusji wiec sie nawet nie wysilaj.

I czekam na wypowiedz uzytkownikow chetnych odpowiedziec nawet 10 raz na to samo pytanie.

Na US z tego co wiem to większe pingi i troszkę więcej fps (bo oni mają HUD zoptymalizowany) a na GF niski ping i 30 mniej fps.

US

+Eventy

+Lepszy wydawca

+ Mało troli :)

+ Dużo ludzi ale od godzin tak 22 ;)

+ Lepiej chodzi niż EU (więcej ja przynajmniej mam FPS)

+ Prezenty ;)

+ Szybsze patche

- Ping

- mało polaków

- Sporo Bugów (ostatnio )

- Nexusy w nocy (1-3 rano)

Eu

+Sporo ludzi (ale na Kilianie)

+Sporo polaków

+ Nexusty o normalnych porach :)

+Normalne pingi

- O dziwo bardziej muli niż US

-Troli sporo

- Nic za darmo :P

Mogłem coś pominąć :)

Co do IS w grze są obie wersje cenowo podobne ale na szczęście nie ma P2W :)

Wybacz ale forum jest od dyskusji. Rownie dobrze moze byc codziennie zakladany nowy temat Eu vs US. A jesli ci to przeszkadza to sie nie wypowiadaj. Chce znac sytuacje teaz a nie z przed tygodnia(A MOZE SIE COS ZMIENILO). A na dodatek moze bede chcial jeszcze podyskutowac o tym co mi napisza? Nie rozumiem zalozenie nowego tematu z tym samym pytaniem zabiera ci miejsce na dysku czy moze dostajesz goraczki?p.s. Nie mam zamiaru kontynuowac z toba dyskusji wiec sie nawet nie wysilaj.I czekam na wypowiedz uzytkownikow chetnych odpowiedziec nawet 10 raz na to samo pytanie.

co do spamowanie tematów to się mylisz, ponieważ to zależy od zasad na danym forum i jak moderatorzy pilnują forum :) bo praktycznie nigdzie nikt ci nie pozwoli założyć 5 takich samych tematów z zasady się odkopuje stare tematy :)

Wybiore jednak chyba w takim razie US ale z powodu pory eventow itd. w 90 % gram w nocy wiec takie pory by mi nawet odpowiadaly :D.

Na dodatek moj sprzet nie jest 1 klasy wiec im wiecej fpsow tym lepiej.

I na prawde bardzo dziekuje za odpowiedz.

US+Eventy+Lepszy wydawca+ Mało troli + Dużo ludzi ale od godzin tak 22 + Lepiej chodzi niż EU (więcej ja przynajmniej mam FPS)+ Prezenty + Szybsze patche- Ping- mało polaków- Sporo Bugów (ostatnio )- Nexusy w nocy (1-3 rano)Eu+Sporo ludzi (ale na Kilianie)+Sporo polaków+ Nexusty o normalnych porach +Normalne pingi- O dziwo bardziej muli niż US-Troli sporo- Nic za darmo Mogłem coś pominąć Co do IS w grze są obie wersje cenowo podobne ale na szczęście nie ma P2W co do spamowanie tematów to się mylisz, ponieważ to zależy od zasad na danym forum i jak moderatorzy pilnują forum bo praktycznie nigdzie nikt ci nie pozwoli założyć 5 takich samych tematów z zasady się odkopuje stare tematy

Na Usa mniejsze lagi ? Ty chyba na BG nie byłeś. Co do tematu, jak chcesz grę nastawioną na instancje i exp bierz US jak chcesz to i pvp bierz EU.

a możecie mi dasz link do US mi j**ane GF wyskakuje cały czas.

Wpisz tera usa i masz http://tera.enmasse.com/

Otoz mam zamiar zaczac przygode z tym mmorpgiem(jako odskocznia od lola :P).

I tu pojawia sie pytanie. Ktory serwer lepszy ? Czy na amerykanskim nie bede mial problemow z pingiem?( 30mbps jesli kogos to interesuje.)

Jest chociaz troche polakow na US? I jak serwery stoja z IS?