Teraz pora na mnie

Nieco późno, ale w końcu przedstawić się trzeba.

Zacznę może od tego: nazywam się Maciej i mam 13 lat. Mieszkam w Błoniu (ta miejscowość niedawno przekroczyła 20000 mieszkańców). Moją pasją jest akwarystyka, programowanie, fizyka, astronomia, granie oraz kręcenie filmów (na youtube). Tworzę własne, w miarę rozbudowane gry RPG. W szkole mam w większości 2 i czasami 3 oraz 1 (w niemieckiej skali ocen- dla przypomnienia- tam nasze 1 to 6, a 3 to u nich 4), a więc uczę się całkiem nieźle, chociaż chciałbym choć raz zostać prymusem (na razie trafiłem najwyżej na 3 miejsce). Dobra, skończmy już o szkole. Akwarystyka- wiadomo. Programowanie- głównie webmastering i C++, z tym drugim językiem związane jest tworzenie gier. Z filmami sprawa prosta- zobaczcie choćby mój profil na youtube (mam nick MacKordian). Astronomia- głównie gwiazdy i wszystko co z nimi związane, z małym amatorskim teleskopem przed domem.

To chyba na tyle.

Yo.

Co Cię tak drgnęło do pisania tematu o Swoim życiu na forum??

@down

Nom,tak jak Ja. :P

dziś mam dziwną wenę i chęć pisania dużej ilości długich postów na forum :lol:

Nieno życze powodzenie w zdobyciu miana Prymusa :P No lepiej późno niż wcale :lol:

W gimnazjum nieco osłabłem, ale w nim wszyscy osłabli niemal wprost proporcjonalnie.

@up

Dziękuję :rolleyes: Nieco się przechwalałem, ale ja tak już niestety mam.

Jo też się późno przywitałem, wiec rozumiem Cie poniekąd.

Witaj więc.

Lepiej późno niż później xD. W sumie uczę się przeciętnie, na średnią 4.4-4.5, ale gimnazjum to jeszcze zabawa. Kończę gimnazjum i idę do liceum, tu się zacznie. W każdym razie, dobrze, ciekawie :P.

Nie wiem dlaczego, ale wydawalo mi sie, ze kiedys wspominales, ze lat masz 30...Czy cos takiego. Moze mi sie przysnilo?

Swoja droga, jak na ten wiek (13 lat, nie 30;p), calkiem niezle teksty piszesz. Mowiac wiecej: Jestem troche zaskoczony.

Dzz, piszę, że mam 23 lata, ponieważ nieco boję się swojego wieku ;)

A co do tekstów- chyba w tym wieku już każdy powinien tak pisać.

Witaj.

Znasz się na programowaniu , ja też w zeszłe wakacje uczyłem się ,ale miałem 1 z angola i niebyło czasu na C++ tylko angol , angol i angol , ale zdałem do 2 klasy ( technikum) tera mam zamiar wricić do tego i gdybyś mógł mi podać jakąś stronke z samouczkiem/tutorialami itp..

Pozatym masz wiele ciekawych zainteresowań i podziwiam cię za to. xD

nie biorę z żadnej strony, uczę się z książek i poza tym metodą prób i błędów ;-)

Dzz, piszę, że mam 23 lata, ponieważ nieco boję się swojego wieku

I wlasnie po takich zachowaniach widac, ze ktos ma 13 lat. Ale to i tak juz nie wazne.

A co do tekstów- chyba w tym wieku już każdy powinien tak pisać.

Moze tak, moze nie...Ale za czesto nie spotykam 13 latka, ktory potrafi pisac ciekawe, pozbawione wiekszych bledow teksty. Zreszta, ja sam, majac "juz" 19 lat, popelniam wiecej bledow od ciebie.

Nieco późno, ale w końcu przedstawić się trzeba.

Zacznę może od tego: nazywam się Maciej i mam 13 lat. Mieszkam w Błoniu (ta miejscowość niedawno przekroczyła 20000 mieszkańców). Moją pasją jest akwarystyka, programowanie, fizyka, astronomia, granie oraz kręcenie filmów (na youtube). Tworzę własne, w miarę rozbudowane gry RPG. W szkole mam w większości 2 i czasami 3 oraz 1 (w niemieckiej skali ocen- dla przypomnienia- tam nasze 1 to 6, a 3 to u nich 4), a więc uczę się całkiem nieźle, chociaż chciałbym choć raz zostać prymusem (na razie trafiłem najwyżej na 3 miejsce). Dobra, skończmy już o szkole. Akwarystyka- wiadomo. Programowanie- głównie webmastering i C++, z tym drugim językiem związane jest tworzenie gier. Z filmami sprawa prosta- zobaczcie choćby mój profil na youtube (mam nick MacKordian). Astronomia- głównie gwiazdy i wszystko co z nimi związane, z małym amatorskim teleskopem przed domem.

To chyba na tyle.