Terraria- Różnice?

Yo'w all !! Chcę zadać pytania odnośnie gry Terraria.

1. Jakie są różnice pomiedzy piratem od oryginalnej wersji ?? Prócz tego że jest legalna ?

2. Czy są jakieś serwery, co może grać po 100 osób, jeżeli nie, ile najwięcej ??

3. Czy można mieć dowolne skiny ??

1. Najprawdopodobniej żadna

2.Serwery są ale najwięcej 8 osób widziałem :D

3. Tak można mieć dowolny wygląd.

A na piracie, można grać na serwerach dedykowanych ??

Tak poza tym z kolegami przez hamachi naprzykład.

Jest tak jak z minecraftem :D (jeżeli chodzi o serwery)

A jeżeli nie kupie Terrari, będę mógł grac na dedykowanych serwerach ??

Wygląd można mieć dowolny, ale ogranicza się on do postaci z gry i własnej randomizacji. Chyba nie możesz chodzić jako np. żołnierz z karabinem itp.

1. A jeżeli nie kupie Terrari, będę mógł grac na dedykowanych serwerach ?? - Pytanie powtarzam wraz z nowym:

2. Opłaca się kupywać terrarię ??

3. Dużo ludzi gra ??

1. Wydaje mi się, że tak lecz nie jestem pewien. Możesz to sprawdzić na serwerze forum terrazone.

2. Jeśli lubisz widzieć ile czasu spędziłeś w grze i takie tam bzdety to czemu nie. Pirat a oryginał niczym się nie różnią. Jedynie osoby które nabyły wersje pudełkową mają zwierzątko które może mieć dość łatwo wersja steam nie wiem jak z piratem.

3. Na steam w top 100 granych grach. Terraria ma 18 miejsce z 5tyś. ludźmi

1. Będziesz mógł, ale server musi być specjalnie pod non premium

2. Wg. mnie opłaca się, z tego co się orientuję niedługo będzie update

3. Ludzi jest dużo, na premium na 100% znajdziesz serwer gdzie gra minimum 15 osób naraz

Nigdy nie słyszałem o serwerach premium i non premium dla terrari. Mój kumpel grał ze mną na serwerze oficjalnym a nie posiadał kupionej terrari i nie miał problemów.

Ja tak samo nic nie słyszałem xd

Na piracie można chyba normalnie ze wszystkimi grać.

Pobierz pirata i zobacz czy się da... jeśli nie - kup oryginał, jeśli tak - również kup oryginał, bo gra jest dobra i twórcy zasługują na pieniądze.

Jak kupie gre na steam, będe miał te "zwierzątko ?"

Nie, ale jest pewien sposób (zmiana kilku literek w jednym z plików) i je dostaniesz. Jest to legalne.

Yo'w all !! Chcę zadać pytania odnośnie gry Terraria.

1. Jakie są różnice pomiedzy piratem od oryginalnej wersji ?? Prócz tego że jest legalna ?

2. Czy są jakieś serwery, co może grać po 100 osób, jeżeli nie, ile najwięcej ??

3. Czy można mieć dowolne skiny ??