Terraria - server problem

Witam. Posiadam oryginalną terrarię na steamie. Posiadam problem z hostowaniem serwera. Mianowicie mam z 3 sekundy napis "starting server..." i następnie "found server..." i nic dalej się nie dzieje. Czekałem parę minut i nie przyniosło rezultatu. Parę miesięcy temu jeszcze miałem możliwość hostowania bez zastrzeżeń. Proszę Was o pomoc ;s

A probowales z serverem na hamachi?

Tak, a najdziwniejsze jest to, że na inne serwery mogę dołączać np. kolegów. A sam nie mogę hostować ;/ Cały czas pisze starting server.

Podstawowe pytanie - hostujesz przez klient gry czy tworzysz serwer z programu do dedykowanych serwerów? Bo klientowe stawianie czasem (często) nawalało

Spróbuj raczej postawić serwer na hamachi i popatrz czy może nie blokuje Ci czegoś antywir albo firewall.

Wysłane z mojej Xperia L za pomocą Tapatalk

Hostuje przez klienta, nie używam żadnych programów, próbowałem przez hamachi ale non stop pisze starting server i nic się nie dzieje. Nie mam antywira i firewall kombinowałem z wyjątkami i wyłączałem i nic nie poskutkowało ;/

Dodaj do zapory,albo spróbuj hostować nie przez gre ale normalnny serwer (taki pliczek w terrari).

Jak odpalam ten plik to czarne okienko. A więc jak?

Znajomi uzywają do gry programu Comodo i nie ma zadnego problemu ( z tego co sie orientuje to dziala tak samo jak hamachi)

Nadal nic nie działa. Pisze starting server... i nic więcej ;x Co mam robić?

Witam. Posiadam oryginalną terrarię na steamie. Posiadam problem z hostowaniem serwera. Mianowicie mam z 3 sekundy napis "starting server..." i następnie "found server..." i nic dalej się nie dzieje. Czekałem parę minut i nie przyniosło rezultatu. Parę miesięcy temu jeszcze miałem możliwość hostowania bez zastrzeżeń. Proszę Was o pomoc ;s