Terraria, serwery

Siemanko, gram sobię w Terrarię (narazie na piracie, jednak chcę kupić na Steam'ie) I mam dwa pytania:

1. Czy opłaca się tą grę kupić? Aktualizują ją ciągle, czymś się różni pirat od oryginała?

2. Możecie podać jakieś serwery RP? (RolePlay) No wiecie, własne domy i wgl- żeby grało na nim dużo osób!!!!! (NIE HAMACHI, TYLKO DEDYKOWANE SERWERY)

Pirat od oryginała różni się tylko połączeniem do steam'a.

Aktualizacje wychodzą raczej rzadko. Serwerów dedykowanych jest strasznie mało. Co do kupna to raczej radze się przerzucić od razu na Starbound. Pre-order jest już od dawna. (4 grudnia beta Starbound, która imo będzie 1000 razy lepsza)

Aktualizacje już nie będą wydawane jedynie jakieś fanowskie mody do ściągnięcia , a szkoda bo gra świetna :<

Pirat od oryginała różni się tylko połączeniem do steam'a. Aktualizacje wychodzą raczej rzadko. Serwerów dedykowanych jest strasznie mało. Co do kupna to raczej radze się przerzucić od razu na Starbound. Pre-order jest już od dawna. (4 grudnia beta Starbound, która imo będzie 1000 razy lepsza)

Bardzo fajna, podobają mi się tam screen'y ^^

Czy jest coś wiadomo konkretniej? Czy multiplayer będzie i wgl?

Terraria aktualnie ma wszystkie pacze i twórcy nie zamierzają jej ulepszać ale za to jest starbound od pierwszego teamu który robił jeszcze przy alpha i closed beta a potem założyli własną firmę. tu masz linki jak coś beta startuje w tym miesiącu.

http://playstarbound.com/

Refresh+

2. Możecie podać jakieś serwery RP? (RolePlay) No wiecie, własne domy i wgl- żeby grało na nim dużo osób!!!!! (NIE HAMACHI, TYLKO DEDYKOWANE SERWERY)

Siemanko, gram sobię w Terrarię (narazie na piracie, jednak chcę kupić na Steam'ie) I mam dwa pytania:

1. Czy opłaca się tą grę kupić? Aktualizują ją ciągle, czymś się różni pirat od oryginała?