Terrath - polska konkurencja dla Hearthstone

Siema. Trafiłem niedawno na ciekawą gierkę. Legendarne, mityczne stwory, średniowieczny klimat. Ale ta gra jest wyjątkowa, bo nie ma opcji premium. Nie spotkacie multikillera, zawód - syn, który uprzykrza grę. Złoto na nowe karty zdobywa się awansując na kolejne poziomy (ok 100 szt.) i zapraszając nowych (20 szt./os) Jeśli kogoś ona zainteresowała i postanowi się zarejestrować, proszę, by zrobił to przez ten link . Będę wdzięczny za rejestrację z tego linku i chętnie pomogę ogarnąć co i jak, mogę też współpracować, żeby wyciągnąć więcej złota z walk PvP ;)

Siemanko, ta gra istnieje w naszym spisie od 2013 roku!

http://mmorpg.org.pl/gra/terrath

Zachęcam do korzystania z wyszukiwarki gier.

Pozdrawiam serdecznie :)

Siema. Trafiłem niedawno na ciekawą gierkę. Legendarne, mityczne stwory, średniowieczny klimat. Ale ta gra jest wyjątkowa, bo nie ma opcji premium. Nie spotkacie multikillera, zawód - syn, który uprzykrza grę. Złoto na nowe karty zdobywa się awansując na kolejne poziomy (ok 100 szt.) i zapraszając nowych (20 szt./os) Jeśli kogoś ona zainteresowała i postanowi się zarejestrować, proszę, by zrobił to przez ten link  . Będę wdzięczny za rejestrację z tego linku i chętnie pomogę ogarnąć co i jak, mogę też współpracować, żeby wyciągnąć więcej złota z walk PvP 

Jeśli nie chcesz by temat skasowana, musisz dac również czysty link do gry, poza refem ;)

Siema. Trafiłem niedawno na ciekawą gierkę. Legendarne, mityczne stwory, średniowieczny klimat. Ale ta gra jest wyjątkowa, bo nie ma opcji premium. Nie spotkacie multikillera, zawód - syn, który uprzykrza grę. Złoto na nowe karty zdobywa się awansując na kolejne poziomy (ok 100 szt.) i zapraszając nowych (20 szt./os) Jeśli kogoś ona zainteresowała i postanowi się zarejestrować, proszę, by zrobił to przez ten link . Będę wdzięczny za rejestrację z tego linku i chętnie pomogę ogarnąć co i jak, mogę też współpracować, żeby wyciągnąć więcej złota z walk PvP ;)