TES 4:Oblivion - problem z odinstalowaniem

Hello

Mam otóż to problem z odinstalowaniem The elder scrolls 4:Oblivion.

Kilka razy tę grę miałem na dysku, a jak miałem odinstalowac to wszystko było wporządku, no ale pewnego dnia z nudów zainstalowałem Obliviona,a teraz postanawiam go usunąc.

Dopominam że mam oryginalną wersje tej gry!

A oto ten błąd:

tes4bd.png

Najprawdopodobniej masz problem ze swoim systemem operacyjnym. Ponowne zainstalowanie systemu powinno usunąć problem.

Spróbuj włożyć tą oryginalną płytkę z grą i wtedy odinstaluj... Też miałem takie gry, że dopiero po włożeniu płyty dało się je usunąć.

Najprawdopodobniej masz problem ze swoim systemem operacyjnym. Ponowne zainstalowanie systemu powinno usunąć problem.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA zabil mnie tym. Mac 100 dla ciebie za to :D. Format faktycznie rozwiaze kazdy problem ;p

@Razor... pokaz mi gry ktore wymagaja bycia w nosniku CD by je odinstalowac :D

@topic

Powiedz mi... Czy jak instalowales gre miales SP2 czy SP3 na twoim XP? Bo z tego co widze to ma problem z plikami ddl na SP3. Slyszalem ze to norma jak sie zmienia servise packi :)

SHIFT + DELETE i ENTER :) a do czyszczenia rejestrow polecam Registy Booster albo Ashampoo WinOptimizer 6

Masz problem z plikami DDL z service Pack'a 3, pobierz ponownie, zainstaluj i spróbuj odinstalować, prawdopodobnie brakuje jakiegoś pliku.

LOL, Mac, faktycznie strzeliłeś hita. Jak zrobi format, to myślę że nie będzie już nawet sensu czegokolwiek odinstalowywać... Najlepsza opcja w takich wypadkach to to co powiedział Freeq - wywal ręcznie z dysku grę a potem przeczyść rejestr i pozamiatane. Ewentualnie możesz użyć programu "Your Unistaller", który właśnie to robi (używa deinstalatora, a jak coś nie działa to sam usuwa i czyści).

Dobra, rozwiązałem problem, a zrobiłem to tak:

-Wyrzuciłem wszystko z folderu gry, a więc rozmiar w panelu się zmniejszył .

-Zainstalowałem od nowa Obliviona na ten sam dysk co wcześniej, stary TES 4 podmienił mi się na nowy.

-Odinstalowałem znowu żeby usunąć doszczętnie TES'a z mojego pc, no i znowu zainstalowałem.

Myślę że, to co zrobiłem było słuszne i dobre, także jeżeli ktoś będzie miał taki sam problem, niech spróbuję to samo co ja.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

PS: Dzięki Soiken, bo to dzięki Tobie rozwiązałem ten problem.

Hello

Mam otóż to problem z odinstalowaniem The elder scrolls 4:Oblivion.

Kilka razy tę grę miałem na dysku, a jak miałem odinstalowac to wszystko było wporządku, no ale pewnego dnia z nudów zainstalowałem Obliviona,a teraz postanawiam go usunąc.

Dopominam że mam oryginalną wersje tej gry!

A oto ten błąd:

tes4bd.png