TES online - data premiery

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym wszystkich poinformować że właśnie została podana data premiery TES online która wystartuje 4.4.2014 r na platformy PC i MAC konsole otrzymają troszkę później. Więcej informacji otrzymacie na głównej stronie poświęconej grze TUTAJ Osobiście czekam z wielką niecierpliwością i na pewno nie jestem jedynym fanem (no ok fanboyem) tej serii dla której poświęciłem wiele ale to wiele godziny swojego życia i mam nadzieje że spełni ona moje oczekiwania :) Pozdrawiam

ESO.jpg

Dla mnie żadna rewelacja, to tylko kolejna próba wyciagniecia kasy od społeczeństwa pod postacią odgrzanego tytulu do rozgrywki multiplayer. Sama walka jest tak emocjonująca że można spać tocząc bój, zero efektywnosci czy dynamiki. Crap aby wyciagnac kase na popularnosci serii single player.

Każda gra jest robiona w celu zarobku, więc każda gra ma na celu "wyciągnięcie kasy"

Ja na pewno zagram, ale dopiero po jakimś czasie od premiery.

może i masz rację ale kim ty jesteś aby to teraz oceniać no chyba że brałeś udział w alfach lub beta testach to może bym zrozumiał. Pamiętaj jedno nigdy nie ocenia się książki po okładce i tak samo powinno być z grami ja osobiście daje jej szansę i może nie będzie tak źle.

Eh. Lepiej nie mogli trafić z tą datą premiery. Akurat kiedy sesje będą się zaczynać.

No mniejsza, trzeba szukać jakąś robote aby zarobić na abonament. :P

Mam nadzieje, że będą wydzielone specjalne miejsca na RP. W takim wypadku gra miałaby mega potencjał ; )

Większość osób twierdzi że TES online bardzo szybko przejdzie z P2P na F2P bo za wysoki abonament niestety muszę was rozczarować. Najlepszym przykładem będzie gra FFXIV:RR która także posiada wielu fanów i jakoś jeszcze nie przeszła na F2P a wręcz przeciwnie trzyma się doskonale tak samo będzie w przypadku The Elder Scrolls online który także ma wielu ale to wielu zwolenników. Wymieniona seria zawsze miała wielu fanów nawet hejtowany Skyrim że bym monotonny,bardzo łatwy itp jednak znalazł swoich wiernych graczy którzy spędzili przy niej kilkadziesiąt godzin rozgrywki. Osobiście grają w Daggerfall,Morrowind,Oblivion oraz Skyrim marzyłem o tym aby ten ogromy świat który nas otacza spenetrować ze swoim bratem,kolegą lub z dziewczyną(ok no może mnie trochę poniosło). Jako wielki fan owej serii dostaję taką możliwość i na pewno jej nie ominę i nie mówię tutaj że gra będzie najlepsza z najlepszych bo prawdopodobnie może być to średnie ale sam fakt że jest szansa zagrania w nią z innymi graczami jest niesamowite. Każdy gracz ma swój gust i każdy gracz ocenia daną grę inaczej ale nie oceniajmy czegoś czego nie znamy ani nie widzieliśmy.

spenetrowac z bratem,kolega,dziewczyna - ah ok.

A co do tematu,podzielam opinie ze jednak wole single :) i Morrowind rlz :P Inne 2easy

Nie chce mi się robić kolejnego tematu i mam do was takie pytanie. Może ktoś z was posiada klucz do bety TES online i nie jest mu wcale potrzebny to z wielką przyjemnością przygarnąłbym go do siebie.Dzięki za uwagę i pozdrawiam

Tez bym z chęcią przygarnął kluczyk do przetestowania gry przed ewentualnym jej zakupem :P Byłbym bardzo wdzięczny :P

Gracze zabija klimat, w ktorym uczestnicze od tylu lat. Wiem, nie powinienem sie w MMO nastawiac na klimat ale chce "czuc", ze gram w TESO a nie kolejna kopie WoWa czy innego MMORPG'a.

tu sie z kolega zgodzę :)

pewnie banda dzieciaków dopadnie się do tej gry i ją zniszczy z naszego kraju jak i innego

ale najbardziej obawiam sie polskich gimnazjalistów

dla mnie powinny być jakieś testy żeby współczesne dzieci się nie załapały i nie psuły klimatu

wiadomo dzieciaki maja więcej czasu niz osoby pracujące jak i ojcowie bądź matki które chcą sie w jakiś sposób odstresować od codziennego zycia i pograc z godzine dwie gdy dziecko spi a tu taki gnojek będzie wychwalał się co on ma i wyzywał cie ze jesteś gorszy :) taki przykład :)

pozdrawiam :)

Dlatego mam nadzieję że gra będzie P2P i większość osób które będą grały w TES online to osoby dojrzałe(intelektualnie bo wiek to nie wszystko). Kiedyś ktoś powiedział że system F2P niszczy klimat w grach i szczerze wam to jest prawda ponieważ "gimbusy" i młodsze pokolenie troszkę inaczej podchodzi do gier MMORPG. Osobiście myślę że system P2P nie jest złym systemem ale gra musi nas przekonać do wykupowania subskrypcji która w późniejszym etapie jeszcze bardziej rozwija grę i dobrym przykładem będzie WoW(dodatki są lepsze lub gorsze wszystko zależy od gustu). Chciałbym aby The Elder Scrolls online spełnił oczekiwania moje jak i wasze ale znając życie nie każdemu wszystko przypadnie do gustu ale ideałów nie ma. Poczekajmy na beta testy na nowe gameplay'e i wtedy będziemy oceniać oraz wyciągać wnioski z nowego tytułu filmy Bethesda oraz Zenimax online.

a Juz jest gdzies ogloszone czy jest P2P czy F2P ?

Od dawna wiadomo że P2P - z tego co pamiętam to miesięcznie około 13-15 euro.

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym wszystkich poinformować że właśnie została podana data premiery TES online która wystartuje 4.4.2014 r na platformy PC i MAC konsole otrzymają troszkę później. Więcej informacji otrzymacie na głównej stronie poświęconej grze TUTAJ Osobiście czekam z wielką niecierpliwością i na pewno nie jestem jedynym fanem (no ok fanboyem) tej serii dla której poświęciłem wiele ale to wiele godziny swojego życia i mam nadzieje że spełni ona moje oczekiwania :) Pozdrawiam

ESO.jpg